Lichtdoorlatende duettes

Online lichtdoorlatende duettes bestellen

Op zoek naar privacy maar wil je wel nog kunnen blijven genieten van het daglicht, dan zijn duettes in een lichtdoorlatende stof de juiste keuze. Wil je overdag toch ongehinderd naar buiten kunnen kijken, dan kun je gebruik maken van het top down systeem. Hiermee bepaal je zelf de inkijk in je woning. De lichtdoorlatende stof biedt overdag privacy maar in de avond schijnen ze wat door, wil je ook ’s avonds van je privacy kunnen genieten combineer de duettes dan met mooie overgordijnen, dit geeft niet alleen een rijke uitstraling maar werkt ook goed voor de akoestiek in de ruimte.
Zoek online jouw lichtdoorlatende stof uit en stel vervolgens jouw duette samen!

Lichtdoorlatende duettes bestaan ook uit een dubbele stof, maar deze stof laat meer licht door. Dit zorgt ervoor dat er overdag nog voldoende licht de kamer binnenvalt. Hierdoor kun je ongestoord werken. Maar je krijgt hierdoor wel wat meer privacy dan met een transparante duette. Je ziet namelijk als je naar buiten kijkt alleen maar schimmen van mensen, maar zij kunnen niet naar binnen kijken. Je bepaalt zelf de lichtinval met de eenvoudige bediening, die je kunt bedienen met een hand.

Wil jij graag ons volledige aanbod in het echt zien, kom dan naar onze showroom. Wij hebben een uitgebreid assortiment duettes van ons eigen INHUIS merk, maar ook van Luxaflex. Hier hebben wij een overzicht van alle stoffen en kunnen wij jou helpen bij het uitzoeken van de beste raamdecoratie voor jouw huis.