Crazy Summerdeals: 20% korting!

Dupli Plissés van INHUIS

De dupli plissés van INHUIS zijn mooi in zijn eenvoud en zijn zeer gebruiksvriendelijkheid. De dupli plissé van INHUIS kunt u samenstellen vanaf 30 cm tot maximaal 230 cm breed en vanaf 30 cm hoog tot maximaal 260 cm hoog. Door diverse kleuren, uitvoeringen, soorten stoffen en designs van de dupli plissé van INHUIS kun je deze volledig personaliseren. Er is keuze uit verschillende standaard, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Daarnaast is er ook ruime keuze in bedieningssoort, van een standaard bediening tot een top down/bottum up of zelfs een lite rise bediening.


Duette® Shades | Luxaflex®
  • Breedte (in cm): 40-360
  • Hoogte (in cm): 10-300
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

349,-

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Dupli plissés op maat


Dupli plissés worden ook wel duettes of duettes shades genoemd. Een dupli plissé is mooie tijdloze raamdecoratie, die past in ieder interieur. Bij deze raamdecoratie heb je veel keuze hebt uit verschillende stoffen en kleuren. De dichtheid van de stof bepaald namelijk de lichtinval, maar ook de sfeer in de ruimte. Twijfel je nog over een stof? Vraag dan een kleurstaal aan via onze website. Wij versturen deze geheel gratis naar je op. Zo kun jij thuis even kijken of de kleur past bij je keuken of woonkamer interieur. Je kunt maar liefst 5 kleurstalen te gelijk aanvragen, dus vraag er gerust meer aan dan kun je de kleuren thuis goed met elkaar vergelijken.

Benieuwd naar de kleuren en stoffen bekijk deze dan snel in onze configurator of bezoek een van onze showrooms in Barendrecht, Naarden of Aartselaar voor advies op maat!