Duettes 64mm plooibreedte

Duettes met een brede plooi

Als je opzoek bent naar duettes voor mooie grote ramen, is de duettes met een brede plooi zeker een aanrader. De brede plooi zorgt er namelijk voor dat het raam opties iets minder groot lijkt omdat de plooi breder is. Een voordeel van de duettes is dat er gebruik wordt gemaakt van een dubbele stof. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen licht door de koordgaatjes komt, het koord loopt namelijk tussen de twee stoffen door. Duettes 64mm zijn verkrijgbaar in transparante stoffen, lichtdoorlatende stoffen en verduisterende stoffen

Bij duettes is er keuze uit verschillende plooi breedtes. Elke plooibreedte heeft een andere uitstraling en is beter geschikt voor een ander type raam. De 64 mm is een mooie brede plooi die het meest tot zijn recht komt op grote ramen. Doordat de plooi 64 mm is heeft deze ook meer ruimte nodig in het kozijn. De 64 mm plooi heeft een robuuste uitstraling en past hierdoor goed bij een stoer en modern interieur met grote ramen.

Wil jij graag persoonlijk advies, kom dan naar een van onze showrooms. Wij voorzien je graag van advies en kunnen ook meteen een meetafspraak inplannen.