Duettes 25mm plooibreedte

Bij duettes is er keuze uit verschillende plooi breedtes. Elke plooibreedte heeft een andere uitstraling en is geschikt voor een ander type raam. De 25 mm plooi is een smalle plooi die zeer geschikt is voor kleine en middelgrote ramen. De stof staat mooi tussen smalle kozijnen en draaikiepramen. Hoe kleiner de plooi, hoe minder de stof zal uitsteken buiten de glaslat. Dit geeft een mooier en rustiger beeld en komt goed tot zijn recht op kleinere ramen. Op een groot raam wordt een 25 mm plooi al snel te druk.   


Dupli plissé | INHUIS
  • Breedte (in cm): 30-300
  • Hoogte (in cm): 30-260
  • Levertijd: 10-12 werkdagen

169,20

100 x 100CM
Duette Shades | Luxaflex
  • Breedte (in cm): 40-360
  • Hoogte (in cm): 10-300
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

349,-

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Duettes met een smalle plooi


Ga jij voor duettes op maat met een smalle plooi? Dit vooral erg mooi bij kleine ramen, dit zorgt namelijk voor veel rust. Maar zorgt er ook voor dat het raam niet te veel opvalt, maar wel voldoende licht binnen laat vallen. De smalste plooibreedte die wij aanbieden is 25mm. Twijfel jij nog over de 25mm plooibreedte, vraag dan gratis jouw kleurstalen aan. Je kunt kleurstalen aanvragen in verschillende plooibreedte, zodat je goed het verschil kunt zien. Wij bieden namelijk ook duettes aan met een bredere plooibreedte, namelijk; en duette 64 mm

In onze showrooms hebben wij een uitgebreid assortiment aan duettes en dupli plisse’s. Je bent van harte welkom om deze eens te komen bekijken, wij kunnen je dan meteen persoonlijk advies geven over jouw raam.