INHUIS bij onze klanten: Familie Steenbakkers

Terraszonwering, Markies, Zonnescherm

Familie Steenbakkers woont nu zo’n twee jaar in hun prachtige vrijstaande woning in Ridderkerk. Na de oprit vind je op het terrein van de familie een riante vrijstaande woning en een bijwoning. De woningen hebben hetzelfde design met een natuurlijke en nostalgische uitstraling door het rieten dak.

Mevrouw Steenbakkers: “We moesten destijds uit onze eigen woning en kwamen deze plek tegen. Het oude huis hebben we weggehaald om vervolgens deze huizen laten bouwen.

Het heeft even geduurd voordat we de zonwering voor ons terras hebben uitgezocht, omdat we last hadden van lekkage. Nadat alle problemen waren verholpen en het terras gereed was, zijn we bij INHUIS Plaza in Barendrecht geweest. Het terras warmt bij een beetje zonneschijn snel op door het glazen dak. Dat was de reden dat we zonwering wilden bestellen. Ik wist precies wat ik wilde hebben. Het was dan ook een kwestie van het geschikte zonweringsdoek uitzoeken en de zonwering bestellen.”

In het brede terras van 60m2 zijn drie verschillende terraszonneschermen geplaatst. Naast de terraszonwering hangt er voor het keukenraam een mooie markies. De bijwoning heeft een breed zonnescherm van ruim 7 meter.  

“Alle zonwering hebben hetzelfde type doek, waardoor de uitstraling van de woningen overeenkomt. De donkere streep in het doek vind ik erg mooi. Het geeft het doek meer dynamiek en de kleur van de streep komt precies overeen met de donkere stenen van onze woning.”

Ervaring met INHUIS Plaza

“We zijn erg tevreden met de service. Nadat we zelf de globale maten hadden opgemeten kwamen de monteurs van INHUIS Plaza langs om de definitieve maten op te meten. Dit was zo gebeurd. Ook de montage is vlekkeloos verlopen. In een dag was de terraszonwering, de markies en het zonnescherm gemonteerd. We hebben enorm veel plezier van de zonwering!”

INHUIS bij onze klanten: Familie Steenbakkers
Luxaflex® Fiora Grande

Producten

  • WGM Sottezza II Weinor – Optistretch (3x)
  • Markies standaard, hardhouten omkasting
  • Luxaflex® Fiora Grande
  • Doekkleur: Dickson ORC 8935 120
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

Win jij €1.000 euro,-
voor jouw raamdecoratie?

 

Schrijf je nu in en maak gratis kans!

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.