Je kunt kiezen uit verschillende modellen, elk met specifieke eigenschappen. Dit verschil zit vooral in het de maximale breedte en lengte. Verder is de ene steviger dan de ander. Qua garantie zit er geen verschil tussen de modellen. Op elk zonnescherm zit namelijk 5 jaar garantie. 

Zonnescherm kleuren

Door het kiezen uit verschillende kleuren en designs kun je het zonnescherm volledig naar jouw smaak ontwerpen. De doekkleuren zijn opgedeeld in twee collecties namelijk de urban en de trend kleuren. Of je nu voor een fel en modern kleurenpalet kiest, of voor rustigere en klassiekere kleuren. Voor elk interieur is er de juiste keuze.

Niet alleen de doekkleur is belangrijk, ook het kiezen van een systeemkleur is aan de orde. Dit is de kleur waarin de behuizing van jouw zonnescherm wordt uitgevoerd. Veel zonneschermen zijn ook uit te rusten met een volant. Dit is een rand van stof die recht of golvend is. Deze rand zorgt voor meer schaduw maar heeft ook een decoratieve werking. Ons advies: stel je zonnescherm zo samen, dat het een geheel vormt met jouw huis. Het heeft dan niet alleen een functionele werking maar ook een decoratieve.

De cassettes van het zonnescherm

Het doek van een zonnescherm wordt bescherm door een cassette. Dit is een aluminium behuizing die stevigheid en duurzaamheid biedt. Een semi cassette houdt in dat het doek deels is verborgen als deze is opgerold in de cassette. Het zonnescherm blijft hierdoor aan de voorzijde netjes schoon.

Zonnescherm van Verano: kies voor gemak en luxe

Om het gebruik van jouw zonnescherm zo comfortabel mogelijk te maken zijn de meeste modellen standaard uitgerust met elektrische handschakelaar van het merk Somfy. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreidere elektrische bediening. Een aantal modellen kan echter ook met handbediening worden aangevraagd. 

Een zonnescherm is een belangrijke aankoop en wij begrijpen dat je daarvoor graag advies ontvangt. Kom voor vrijblijvend advies naar onze showroom in Barendrecht of Naarden. Zo kunnen onze experts direct antwoord geven op al jouw vragen en je vrijblijvend adviseren.


VORIGE

Populair: Houten Jaloezieën van INHUIS!

VOLGENDE

Nieuw: Shutters van INHUIS