Als u liever de schaduw opzoekt tijdens een warme zomerdag, kies dan voor een zonnescherm van Verano. Dit product zorgt ervoor dat u heerlijk in de schaduw kunt zitten en dat uw huis koel blijft.

U kunt kiezen uit verschillende modellen, elk met specifieke eigenschappen. Dit verschil zit vooral in het de maximale breedte en lengte. Verder is de ene steviger dan de ander. Qua garantie zit er geen verschil tussen de modellen. Op elk zonnescherm zit namelijk 5 jaar garantie. 

Zonnescherm kleuren
Door het kiezen uit verschillende kleuren en designs kunt u het zonnescherm volledig naar uw smaak ontwerpen. De doekkleuren zijn opgedeeld in twee collecties namelijk de urban en de trend kleuren. Of u nu voor  een fel & modern kleurenpalet kiest, of voor rustigere en klassiekere kleuren, voor elk interieur is er de juiste keuze.

Niet alleen de doekkleur is belangrijk, ook het kiezen van een systeemkleur is aan de orde. Dit is de kleur waarin de behuizing van uw zonnescherm wordt uitgevoerd. Veel zonneschermen zijn ook uit te rusten met een volant. Dit is een rand van stof die recht of golvend is. Deze rand zorgt voor meer schaduw maar heeft ook een decoratieve werking. Ons advies: stel uw zonnescherm zo samen, dat het een geheel vormt met uw huis. Het heeft dan niet alleen een functionele werking maar ook een decoratieve.

De cassettes van het zonnescherm
Het doek van een zonnescherm wordt bescherm door een cassette. Dit is een aluminium behuizing die stevigheid en duurzaamheid biedt. Een semi cassette houdt in dat het doek deels is verborgen als deze is opgerold in de cassette. Het zonnescherm blijft hierdoor aan de voorzijde schoon.

Populair op de redactie
Wij zijn erg gecharmeerd van Verano scherm Ipanema. Dit zonnescherm kenmerkt zich door zijn strakke uiterlijk en aluminium afwerking. Dit scherm heeft een volledige cassette, waardoor het doek volledig bedekt is als het opgerold is. Zo gaat het scherm langdurig mee. 

Gemak en luxe
Om het gebruik van uw zonnescherm zo comfortabel mogelijk te maken zijn de meeste modellen standaard uitgerust met elektrische handschakelaar van het merk Somfy. U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere elektrische bediening. Een aantal modellen kan echter ook met handbediening worden aangevraagd. 

Een zonnescherm is een belangrijke aankoop en wij begrijpen dat u graag advies wilt. Kom voor vrijblijvend advies naar onze showroom in Barendrecht. Zo kunnen onze experts direct antwoord geven op al uw vragen en u adviseren.


VORIGE

Populair: Houten Jaloezieën van INHUIS!

VOLGENDE

Rolgordijnen van INHUIS! | INHUIS Plaza