Oktober is Woonmaand bij INHUIS Plaza! 

Tijdens de oktober Woonmaand heeft INHUIS Plaza speciale acties op het gebied van raamdecoratie! Oktober is een prachtige maand om uw huis eens goed op te frissen. Decoreer uw huis met shutters, houten jaloezieën van INHUIS of vouwgordijnen van INSIDE! Hieronder leest u meer over de aanbiedingen van INHUIS, deze zijn geldig in de showroom en op onze website, www.inhuisplaza.nl

Shutters is het nieuwste product van INHUIS. Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, lamelbreedtes en kleuren. Deze vorm van raamdecoratie staat bekend als een duurzaam product dat langdurig mee gaat, maar vaak ook prijzig is! INHUIS levert shutters van perfecte kwaliteit, en dat voor een hele aantrekkelijke prijs. Normaal zijn de INHUIS shutters te koop vanaf € 329,- per vierkante meter, maar in de oktober Woonmaand betaalt u maar € 249,- per vierkante meter.

Houten jaloezieën zijn een populair product, tevens van het INHUIS merk.  Deze vorm van raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en lamelbreedtes. Houten jaloezieën van INHUIS zijn altijd al scherp geprijsd, maar in de oktober Woonmaand krijgt u maar liefst 15% korting op houten jaloezieën. Gebruik hiervoor kortingscode 'hout15' tijdens uw bestelling. 

Tevens kunt u vouwgordijnen van INSIDE kopen met maar liefst 10% korting. Vouwgordijnen zijn in vele kleuren en dessins en in vrijwel alle maten. INSIDE vouwgordijnen bestelt u tot maar liefst 10 meter breed! Gebruik hiervoor kortingscode 'vouw10' tijdens uw bestelling. 

Meer informatie over INHUIS, de acties en de adresgegevens vindt u op: www.inhuisplaza.nl


VORIGE

Korting op rolgordijnen van INHUIS! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

De nieuwste herfstkleuren en trends!