INHUIS bij onze klanten: Mike & Anne

Romantische vouwgordijnen in een eengezinswoning

Tussen de Rotterdamse havens en de Oude Maas vind je het gezellige dorp Portugaal waar je de woning vindt van Mike en Anne. Ze kochten hun eerste huis samen en kozen voor romantische vouwgordijnen van INHUIS Plaza in de woonkamer. 

Anne vertelt: “Ons interieur is warm, sfeervol met een klassieke en landelijke twist. Wij hebben gekozen voor mooie vouwgordijnen in de kleur ‘taupe’. Vouwgordijnen hebben een klassieke uitstraling en zijn een mooie toevoeging in ons interieur. ‘Taupe’ geeft een extra warme dimensie aan de vouwgordijnen en ze creëren dan ook het ultieme thuisgevoel door de gezellige sfeer die ze aanbrengen voor de ramen.

De vouwgordijnen hangen nu alleen nog beneden in de woonkamer maar in de toekomst willen we ze ook boven in de slaapkamer doorvoeren.” 

Inspiratie opdoen

“Op het Instagramaccount van INHUIS Plaza zien we regelmatig inspiratie voorbijkomen over raamdecoratie. Dit helpt om een goede impressie te krijgen welke sfeer er ontstaat bij de gekozen raamdecoratie. Omdat onze smaak landelijk is, hebben we onze eigen inspiratie voornamelijk opgedaan in het “Landelijk Wonen” magazine.

INHUIS Plaza kende Mike al. We vonden het moeilijk om de juiste keuze te maken voor raamdecoratie. INHUIS Plaza bood een goede oplossing. We zijn erg tevreden!”

Product

Vouwgordijnen INHUIS

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews