Wil jij toch liever advies? En de producten even in het echt bekijken en voelen? Dan nodigen wij je graag uit in een van onze showrooms gelegen In Barendrecht, Naarden of Aartselaar. Tijdens een bezoek aan de winkel worden jouw zintuigen vaak geprikkeld door de verschillende combinaties die wij presenteren in de winkel. Misschien krijg je door een bezoek aan de winkel wel nieuwe ideeën of wellicht wil jij  ineens een andere product of juist een hele andere kleur? Vrijwel alles is mogelijk bij Inhuis plaza.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jou op, maar hoe leuk is het als jouw wens werkelijkheid wordt. Na akkoord van de offerte nemen wij contact met jou op om een inmeet afspraak in te plannen. Tijdens ons eerste bezoek bij jou thuis bespreken wij nogmaals goed jouw wensen. Vervolgens verwerken wij de juiste maten en na akkoord nemen wij de producten in bestelling. Nadat de productie gereed is, ontvangen wij jouw producten en neemt de afdeling planning contact met jou op om een montage afspraak in de plannen.
Daar is hét moment, de bel gaat, daar zijn dé jongens van Inhuisplaza. En voilà, na een paar uur kijk je nog een keer om, ‘’wat ziet het er prachtig uit!
Die houten jaloezieën, plissés, rolgordijnen, vitrage of die sfeervolle shutters komen hier helemaal tot zijn recht..
YES, ik heb de juiste keuze gemaakt!!

En vanaf nu is het moment daar, je kan gaan genieten van jouw nieuwe raamdecoratie.

 

-Fijn weekend !


VORIGE

Drie budgettips om je interieur op te frissen

VOLGENDE

Bezoek aan A House of Happiness