Welke uitstraling voor je raamdecoratie kies jij?

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van het interieur. Het is mogelijk om de uitstraling van de raamdecoratie op verschillende manieren te bepalen. Doordat er verschillende uitvoeringen, kleuren en type stoffen zijn, is er altijd wel een mogelijkheid die voldoet aan de sfeer, uitstraling en stijl van de ruimte.

Raamdecoratie passend maken bij uw interieur

In welke sfeer je je het meest op je gemak voelt, weet je zelf natuurlijk het best. Zo zijn er verschillende soorten raamdecoraties die passen bij bepaalde sferen. Het is goed om te bepalen welke uitstraling jouw raamdecoratie moet hebben, zodat de raamdecoratie precies op jouw wensen en interieur aansluit. Je kunt veel onderscheid maken tussen de raamdecoraties. Zo zijn er drukke dessins, rustgevende dessins, natuurlijke kleuren, raamdecoraties met een strakke uitstraling etc. De keuze voor de juiste raamdecoratie die precies bij jouw interieur past, is dus nog lang niet zo eenvoudig.

Zacht of strak

Gordijnen geven een zachte en natuurlijke uitstraling en zijn dus perfect als je naar zoiets opzoek bent. Er is bij gordijnen een grote keuze aan naturelkleuren en soorten stoffen. Een rolgordijn heeft ook veel zachte kleuren en stoffen, net zoals plissés en dupligordijnen. Deze producten brengen een wat zachtere en warmere sfeer, omdat ze een textieluitstraling hebben. Ben je juist op zoek naar een strak uitziende raamdecoratie? Dan zijn de horizontale jaloezieën in aluminium erg geschikt. Als er wordt gekozen voor een ladderband in een andere kleur, geeft dit een robuuste en moderne uitstraling. De houten jaloezieën zitten op het randje. De houttinten voegen een warme uitstraling toe, maar bepaalde kleuren hout kunnen weer een strak aanzien weergeven.

Voordelen

Doordat jij natuurlijk zelf kunt kiezen welk materiaal en welke kleuren je wilt voor jouw raamdecoratie, betekent dit dat het volledig naar jouw wens kan worden afgesteld. Zacht of strak, lichte kleuren of donkere kleuren kun je helemaal zelf bepalen. Zo is er altijd wel een product of bepaalde kleur of uitvoering, die volledig bij jou en jouw interieur passen en waar je je comfortabel bij voelt.

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.