Wij krijgen steeds vaker de vraag of een gewaagde kleur past in een interieur. Dit is natuurlijk een persoonlijke keuze, die door jou en jouw partner gemaakt wordt.

Wil je eens een totaal andere kleur toepassen, maar heb je geen idee wat je kan verwachten bij het eindresultaat? Verzamel dan allereerst enkele kleurstalen die je kan vergelijken bij jouw huidige interieur.

Houd er ook rekening mee dat de waarneming van kleuren kan verschillen bij verlichting of de intensiteit van het daglicht. Neem dus zeker de tijd wanneer je kleuren gaat kiezen en vergelijk ze op verschillende momenten van de dag.

In plaats van je accessoires jaarlijks te veranderen kan je je woning ook een andere uitstraling geven doormiddel van raamdecoratie, zowel van binnen als van buiten geef je je eigen woning een hele nieuwe look.

Al gedacht aan Plisses of duettes?
Plisses bestaan uit een enkel geplooide stof, Duettes bestaan uit een dubbele stof. Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende of verduisterende stoffen en in veel verschillende kleurstellingen. Zo straalt jouw woning vanaf de buitenzijde samenhorigheid uit maar heb je aan de binnenzijde van je woning verschillende kleuren raamdecoratie met de juiste styling.

Denim blauw is niet zo gek als je denkt, toch?

Om de plisses helemaal op maat samen te stellen kun je kiezen voor bediening met trekkoord of handgreep. Je kunt jouw plissé gordijnen daarnaast nog voorzien van zijgeleiding. Plissé gordijnen zijn in verschillende kleurcombinaties te verkrijgen en dit product is geschikt voor alle ramen in huis. Wij bieden zelfs serre plisses aan.

Veel van onze producten kunnen in verschillende kleuren worden geleverd, kom langs in een van onze showroom en bekijk ons scala aan mogelijkheden.

Wij vinden al deze kleuren combinaties geweldig! Jij?


VORIGE

Heb jij al raamdecoratie of zonwering voor jouw Velux ramen?

VOLGENDE

Woontips van INHUIS Plaza - Shutters | INHUIS Plaza