Tips van Fred, tip 4: Laat je adviseren door een specialist

In de laatste week van oktober woonmaand sluiten we deze blogserie af met de vierde en laatste tip van Fred van Leer. Fred is zelf een aantal maanden geleden verhuisd naar een prachtig oud herenhuis in Rotterdam. Een huis met hoge plafonds, statige ornamenten en hoge glas in lood ramen, waar hij zijn vrolijke en soms wat extravagante persoonlijke stijl herkenbaar in zijn interieur laat terugkomen.

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in het huis van Fred van Leer? Klik dan hier om naar de reportage bij Fred thuis te gaan. Fred heeft nog één laatste tip om je te inspireren ook jouw eigen stijl in je interieur terug te laten komen.

“Er is soms gewoon zoveel keus dat het fijn is als iemand uit ervaring zegt dat iets mooi wordt”.

Tip 4: Laat je adviseren door een specialist 


Als je gaat shoppen voor de basis van je huis, dus je vloer, je raamdecoratie of bijvoorbeeld je bed, dan kun je hiervoor het best naar een specialist. De medewerkers van die winkels hebben verstand van de producten en weten alle mogelijkheden en onmogelijkheden. Zij denken na over zaken waar jij zelf vaak nog niet eerder bij stil hebt gestaan. Er is zoveel keus, maar doordat ze jou de juiste vragen stellen, zijn ze in staat om je een goed advies op maat te geven. Ik wilde bijvoorbeeld zelf voor witte houten jaloezieën kiezen, maar bij INHUIS Plaza zeiden ze: ‘Neem zwart, dat geeft in jouw huis net iets meer body’ en daar ben ik nu superblij mee.

Oktober woonmaand staat bij alle interieurliefhebbers bekend als hét moment om je huis klaar te maken voor een gezellige winter. Bekijk ons volledige assortiment raamdecoratie op maat.

Alle stylingtips van Fred van Leer

De andere tips van Fred gemist?
Tip 1: Blijf dicht bij jezelf! → lees je hier.
Tip 2: Kies een stijlvolle basis → lees je hier.
Tip 3: Maak af en toe een grapje → lees je hier.

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.