Tips van Fred, tip 3: Maak af en toe een grapje

Alle interieurliefhebbers kijken uit naar woonmaand oktober. Na de laatste zomerse herfstdagen brengen we straks weer meer tijd binnen door. Daarom is oktober hét moment om je huis binnen weer gezellig te maken. Speciaal voor oktober woonmaand heeft INHUIS Plaza dit jaar een exclusieve samenwerking met stijlkoning Fred van Leer. Fred staat bekend om zijn soms wat extravagante, persoonlijke stijl, die niet alleen in zijn kleding, maar ook in zijn interieur terugkomt.

Tijdens deze woonmaand geeft Fred elke week een tip in ons blog om je te inspireren. Vind met de tips van Fred jouw persoonlijke stijl en pas dit toe in je eigen interieur!

“Mijn huis zit vol met gekkigheid,
ik houd van objecten die heel
veel mensen misschien een beetje
vreemd vinden”.

Tip 3: Maak af en toe een grapje


Het huis van Fred staat vol met bijzondere objecten. Kunst, beelden, schilderijen, felle kleuren en fijne prints wisselen elkaar af, of vullen elkaar aan. “Neem jezelf en het leven niet te serieus, zegt Fred. Voeg af en toe eens een grapje toe aan je interieur. Met een stijlvolle basis en een grappig detail hier en daar, maak je een fijn en gezellig thuis dat past bij jouw persoonlijkheid.” Als we zo eens rondkijken in zijn huis, kunnen we dit alleen maar beamen. Gezellig en stijlvol kunnen prima samen gaan in de inrichting van je huis!

De andere tips van Fred gemist? Je leest ze hier!

Tip 1: Blijf dicht bij jezelf → lees je hier
Tip 2: Kies een stijlvolle basis → lees je hier

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.