Tips van Fred, tip 2: Kies een stijlvolle basis!

TIPS VAN FRED

Oktober is hét moment waarop iedereen zijn huis binnen weer gezellig gaat maken. Speciaal voor oktober woonmaand heeft INHUIS Plaza dit jaar een exclusieve samenwerking met de altijd vrolijke Fred van Leer. Fred staat bekend om zijn soms wat extravagante, persoonlijke stijl, die niet alleen in zijn kleding, maar ook in zijn interieur terugkomt.

Om de klanten van INHUIS Plaza tijdens deze woonmaand te inspireren geeft Fred van Leer een aantal tips om ook jouw persoonlijke stijl goed terug te kunnen laten komen in een unieke inrichting.

Heb je tip 1: Blijf dicht bij jezelf! vorige week gemist? Die lees je hier!

Tip 2: Kies een stijlvolle basis

“Het meest belangrijke in een huis, als je net begint met inrichten, is je raambekleding en de vloer. Op alles kun je beknibbelen, behalve op dat” zegt Fred. Je kunt nog zulke mooie accessoires kopen, maar een goedkope vloer of slechte kwaliteit gordijnen hebben meteen een negatieve invloed op je interieur.

Een vloer en raamdecoratie zijn vaste elementen in je woning: die verander je ook niet zomaar. Daarom kun je beter kiezen voor een stijlvolle basis en die opleuken met accessoires. Ga voor kwaliteit, want een vloer en raamdecoratie gaan lang mee. Je wil graag dat het lang mooi blijft en dat je het zelf ook lang mooi blijft vinden.

Kwalitatieve raamdecoratie hoeft niet duur te zijn. INHUIS Plaza heeft een groot assortiment raamdecoratie op maat, dat in onze eigen fabrieken wordt geproduceerd. Omdat wij onze producten rechtstreeks bij onze fabriek bestellen, kunnen wij deze producten tegen een erg scherpe prijs leveren.

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.