Om de klanten van INHUIS Plaza tijdens deze woonmaand te inspireren geeft Fred van Leer een aantal tips om ook jouw persoonlijke stijl goed terug te kunnen laten komen in een unieke inrichting.

 

Heb je tip 1: Blijf dicht bij jezelf! vorige week gemist? Die lees je hier!

 

 

Tip 2: Kies een stijlvolle basis

“Het meest belangrijke in een huis, als je net begint met inrichten, is je raambekleding en de vloer. Op alles kun je beknibbelen, behalve op dat” zegt Fred. Je kunt nog zulke mooie accessoires kopen, maar een goedkope vloer of slechte kwaliteit gordijnen hebben meteen een negatieve invloed op je interieur.

Een vloer en raamdecoratie zijn vaste elementen in je woning: die verander je ook niet zomaar. Daarom kun je beter kiezen voor een stijlvolle basis en die opleuken met accessoires. Ga voor kwaliteit, want een vloer en raamdecoratie gaan lang mee. Je wil graag dat het lang mooi blijft en dat je het zelf ook lang mooi blijft vinden.

Kwalitatieve raamdecoratie hoeft niet duur te zijn. INHUIS Plaza heeft een groot assortiment raamdecoratie op maat, dat in onze eigen fabrieken wordt geproduceerd. Omdat wij onze producten rechtstreeks bij onze fabriek bestellen, kunnen wij deze producten tegen een erg scherpe prijs leveren.

Oktober is woonmaand en dat is hét moment om je huis klaar te maken voor een gezellige winter. De hele maand oktober krijg je de raamdecoratie op maat van INHUIS Plaza voor een nog scherpere prijs. We geven iedereen 20% korting op alle raamdecoratie van onze eigen merken. Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

 


VORIGE

Tips van Fred, tip 1: Blijf dicht bij jezelf!

VOLGENDE

Tips van Fred, tip 3: Maak af en toe een grapje