Tips van Fred, tip 1: Blijf dicht bij jezelf!

TIPS VAN FRED

Speciaal voor oktober woonmaand heeft INHUIS Plaza dit jaar een exclusieve samenwerking met Nederlands Bekendste Stylist: Fred van Leer. Fred staat bekend om zijn soms wat extravagante, persoonlijke stijl, die niet alleen in zijn kleding, maar ook in zijn interieur terugkomt. Fred is zelf pas verhuisd en heeft ook in zijn nieuwe huis zijn eigen unieke stijl weer helemaal terug laten komen. Hij koos voor zijn raamdecoratie op maat voor de producten en service van INHUIS Plaza.

Oktober is hét moment waarop iedereen zijn huis binnen weer gezellig gaat maken. Om de klanten van INHUIS Plaza tijdens deze woonmaand te inspireren geeft Fred van Leer een aantal tips om ook jouw persoonlijke stijl goed terug te kunnen laten komen in een unieke inrichting.

In ‘tips van Fred’ krijgen jullie de komende weken elke week een tip om jullie interieur persoonlijk te maken. We trappen vandaag af met tip 1!

Tip 1: Blijf dicht bij jezelf!

Om je eigen identiteit terug te kunnen laten komen in je interieur is het belangrijk om je bij elke aankoop af te vragen: “vind ik dit zelf echt mooi?”. Koop niet teveel spullen alleen maar omdat het nu een trend is, kies iets dat je mooi vindt en dat bij jou past. Koop ook niet alles op één dag in één winkel, maar neem je tijd om mooie dingen te verzamelen.

Fred gelooft niet in trends. Elk jaar zijn er nieuwe trends, dan zie je ineens alle accessoires in jeans- of koperkleur, of staan er overal cactussen, ananassen en flamingo’s – maar volgend jaar kan dat weer heel anders zijn en dan vind je het vaak ook niet meer leuk. Daar zit je dan, met je cactussen. Blijf liever dicht bij jezelf en maak voor je inrichting een bewuste keuze voor iets dat je echt mooi vindt.

Oktober is woonmaand en dat is hét moment om je huis klaar te maken voor een gezellige winter. Bekijk hier ons volledige assortiment raamdecoratie op maat.

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.