Tips van Fred, tip 1: Blijf dicht bij jezelf!

TIPS VAN FRED

Speciaal voor oktober woonmaand heeft INHUIS Plaza dit jaar een exclusieve samenwerking met Nederlands Bekendste Stylist: Fred van Leer. Fred staat bekend om zijn soms wat extravagante, persoonlijke stijl, die niet alleen in zijn kleding, maar ook in zijn interieur terugkomt. Fred is zelf pas verhuisd en heeft ook in zijn nieuwe huis zijn eigen unieke stijl weer helemaal terug laten komen. Hij koos voor zijn raamdecoratie op maat voor de producten en service van INHUIS Plaza.

Oktober is hét moment waarop iedereen zijn huis binnen weer gezellig gaat maken. Om de klanten van INHUIS Plaza tijdens deze woonmaand te inspireren geeft Fred van Leer een aantal tips om ook jouw persoonlijke stijl goed terug te kunnen laten komen in een unieke inrichting.

In ‘tips van Fred’ krijgen jullie de komende weken elke week een tip om jullie interieur persoonlijk te maken. We trappen vandaag af met tip 1!

Tip 1: Blijf dicht bij jezelf!

Om je eigen identiteit terug te kunnen laten komen in je interieur is het belangrijk om je bij elke aankoop af te vragen: “vind ik dit zelf echt mooi?”. Koop niet teveel spullen alleen maar omdat het nu een trend is, kies iets dat je mooi vindt en dat bij jou past. Koop ook niet alles op één dag in één winkel, maar neem je tijd om mooie dingen te verzamelen.

Fred gelooft niet in trends. Elk jaar zijn er nieuwe trends, dan zie je ineens alle accessoires in jeans- of koperkleur, of staan er overal cactussen, ananassen en flamingo’s – maar volgend jaar kan dat weer heel anders zijn en dan vind je het vaak ook niet meer leuk. Daar zit je dan, met je cactussen. Blijf liever dicht bij jezelf en maak voor je inrichting een bewuste keuze voor iets dat je echt mooi vindt.

Oktober is woonmaand en dat is hét moment om je huis klaar te maken voor een gezellige winter. Bekijk hier ons volledige assortiment raamdecoratie op maat.

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Inhuis Plaza jouw gegevens verwerkt

Ontvang GRATIS het inspiratieboek voor jouw raamdecoratie & zonwering!

 

Doe ideeën op met behulp van 63 pagina’s vol

inspiratie voor jouw droomhuis!

Door de aanvraag van het gratis inspiratieboek ga je ermee akkoord dat we één keer per maand een inspirerende mailing sturen. Hier kun je je natuurlijk elk moment weer voor afmelden.