Oktober is hét moment waarop iedereen zijn huis binnen weer gezellig gaat maken. Om de klanten van INHUIS Plaza tijdens deze woonmaand te inspireren geeft Fred van Leer een aantal tips om ook jouw persoonlijke stijl goed terug te kunnen laten komen in een unieke inrichting.

In ‘tips van Fred’ krijgen jullie de komende weken elke week een tip om jullie interieur persoonlijk te maken. We trappen vandaag af met tip 1!

Tip 1: Blijf dicht bij jezelf!

Om je eigen identiteit terug te kunnen laten komen in je interieur is het belangrijk om je bij elke aankoop af te vragen: “vind ik dit zelf echt mooi?”. Koop niet teveel spullen alleen maar omdat het nu een trend is, kies iets dat je mooi vindt en dat bij jou past. Koop ook niet alles op één dag in één winkel, maar neem je tijd om mooie dingen te verzamelen.

Fred gelooft niet in trends. Elk jaar zijn er nieuwe trends, dan zie je ineens alle accessoires in jeans- of koperkleur, of staan er overal cactussen, ananassen en flamingo’s – maar volgend jaar kan dat weer heel anders zijn en dan vind je het vaak ook niet meer leuk. Daar zit je dan, met je cactussen. Blijf liever dicht bij jezelf en maak voor je inrichting een bewuste keuze voor iets dat je echt mooi vindt.

Oktober is woonmaand en dat is hét moment om je huis klaar te maken voor een gezellige winter. De hele maand krijg je 20% korting op alle raamdecoratie van INHUIS Plaza. Bekijk hier ons volledige assortiment raamdecoratie op maat. Tot en met zondag 8 oktober staat het team van INHUIS Plaza op de vt wonen & design beurs in de RAI in Amsterdam. Onze stand bevindt zich in Hal 12, standnummer 12.008. Zien we je daar?


VORIGE

Een kijkje bij.. onze klanten thuis!

VOLGENDE

Tips van Fred, tip 2: Kies een stijlvolle basis!