Praktische eigenschappen

Naast het feit dat het zonnescherm voor een plekje in de schaduw zorgt, beschermt het zonnescherm ook tegen schadelijke UV stralen. Ook kunt u de temperatuur in uw woning en/of ruimte redelijk koel houden vanwege het zonnescherm. Daarmee bespaart u ook nog eens energie, waardoor u dankzij minimale inspanning uw steentje bijdraagt aan het milieu! Vergeet de handmatige bediening en kies voor een comfortabelere manier van bedienen, namelijk elektrisch. Met één druk op de knop laat u het zonnescherm eenvoudig in- en uitschuiven op het moment dat u dit wenst!

Weinor, Luxaflex & Verano zonneschermen

De moderne en innovatieve technologieën van Weinor zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een topkwaliteit luxe zonnescherm. Bovendien hebben de zonneschermen van Weinor een aantal design awards gewonnen, deze zonneschermen sluiten daarom perfect aan op een moderne gevel. Naast Weinor kiest u ook voor verschillende soorten en maten zonneschermen van Verano en Luxaflex. Alle zonneschermen worden uiteraard speciaal voor u op maat gemaakt.

Warm of koud? Effen of patronen? INHUIS Plaza has it all!

Let erop dat de kleur van het zonnescherm een groot deel van de sfeer en uitstraling bepaalt van uw tuin, terras of balkon. Kiest u bijvoorbeeld voor warme of koude tinten? Voor een effen kleur of juist patronen? Door het brede kleurenassortiment van maar liefst 180 kleuren en diverse dessins past het zonnescherm altijd bij uw woning.

Stel uw zonnescherm zelf samen!

Bekijk hier onze collectie zonneschermen en stel uw Luxaflex, Verano of Weinor zonnescherm precies samen zoals u wilt! 


VORIGE

Thuis komen in een sfeervol huis

VOLGENDE

Succesvolle eerste editie op Batibouw!