Praktische eigenschappen

Naast het feit dat het zonnescherm voor een plekje in de schaduw zorgt, beschermt het zonnescherm ook tegen schadelijke UV-stralen. Ook kun je de temperatuur in jouw woning en/of ruimte redelijk koel houden vanwege het zonnescherm. Daarmee bespaar je ook nog eens energie, waardoor je dankzij minimale inspanning jouw steentje bijdraagt aan het milieu! Vergeet de handmatige bediening en kies voor een comfortabelere manier van bedienen, namelijk elektrisch. Met één druk op de knop laat je het zonnescherm eenvoudig in- en uitschuiven op het moment dat jij dit wenst!

Weinor, Luxaflex & Verano zonneschermen

De moderne en innovatieve technologieën van Weinor zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een topkwaliteit luxe zonnescherm. Bovendien hebben de zonneschermen van Weinor een aantal design awards gewonnen, deze zonneschermen sluiten daarom perfect aan op een moderne gevel. Naast Weinor kiest je ook voor verschillende soorten en maten zonneschermen van Verano en Luxaflex. Alle zonneschermen worden uiteraard speciaal voor je op maat gemaakt.

Warm of koud? Effen of patronen? INHUIS Plaza has it all!

Let erop dat de kleur van het zonnescherm een groot deel van de sfeer en uitstraling bepaalt van jouw tuin, terras of balkon. Kies je bijvoorbeeld voor warme of koude tinten? Voor een effen kleur of juist patronen? Door het brede kleurenassortiment van maar liefst 180 kleuren en diverse dessins past het zonnescherm altijd bij jouw woning.

Stel jouw zonnescherm zelf samen!

Bekijk hier onze collectie zonneschermen en stel jouw Luxaflex, Verano of Weinor zonnescherm precies samen zoals je wilt! 


VORIGE

Korting op rolgordijnen van INHUIS! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Let the sun shine met houten jaloezieën 70mm.