Stoere én chique gordijnen

Door dat zonnetje krijgen we steeds meer zin om ons interieur weer een boost te geven. Herkenbaar? Je kunt met leuke, frisse kleuren werken! Hier kun je meer over lezen in ons andere blog ‘Raamdecoratie in kleur, wat doet dit met de ruimte?’ Je kunt ook werken met stoere raamdecoratie waardoor je een hele andere sfeer creëert. Dat is nu juist het leuke van onze branche. Eindeloos combineren, volledig naar jouw wens en smaak!

Jouw interieur aanpassen kan met kleine accessoires. Wanneer jouw raamdecoratie toe is aan vervanging, is het ook leuk om te kijken welke sfeer en uitstraling je hierbij wilt creëren. Gordijnen en vouwgordijnen zijn uitermate geschikt om een stoere én chique uitstraling in jouw interieur te creëren. Je kunt hiermee zelf bepalen welke look je wilt overbrengen. Bij een enkele plooi hou je het rustiger dan wanneer je voor een dubbele plooi kies wat weer erg stoer is!

Wat op dit moment trendy is, is de wave plooi. Hiermee krijg je een mooie slag in je gordijn. De wave plooi komt altijd onder de rails te hangen en maakt gebruik van een speciale runner in de rails. Doordat het gordijn direct onder de rails komt te hangen, heeft het gordijn geen hoofdje. Hierdoor schijnt er meer licht langs de bovenkant van het gordijn. Houd hier dus rekening mee wanneer je een waveplooi neemt in de slaapkamer. Hier wil je de ruimte graag zo donker mogelijk kunnen maken. 

Een ringgordijn wordt tegenwoordig niet vaak meer gekozen maar kan ook erg stoer zijn! Je kunt hierbij bepalen welke diameter en kleur ringen je wilt. Hierdoor kun je een perfecte combinatie maken met de gekozen stof. In onze showrooms hebben wij een leuke, stoere lijn van A House of Happiness, byTzum. Dit is een exclusieve collectie die nét even anders is dan normaal.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze collectie gordijnen? Kom snel een kijkje nemen in één van onze showrooms in BarendrechtNaarden óf Aartselaar!

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Inhuis Plaza jouw gegevens verwerkt

Ontvang GRATIS het inspiratieboek voor jouw raamdecoratie & zonwering!

 

Doe ideeën op met behulp van 63 pagina’s vol

inspiratie voor jouw droomhuis!

Door de aanvraag van het gratis inspiratieboek ga je ermee akkoord dat we één keer per maand een inspirerende mailing sturen. Hier kun je je natuurlijk elk moment weer voor afmelden.