Houtsoorten shutters

Shutters worden gemaakt van verschillende houtsoorten. INHUIS kiest voor Lindehout en Machurian Ash hout. Lindehout, ook wel Basswood genoemd, is een krachtige houtsoort. Het hardhout is makkelijk te bewerken en daarom een populaire keuze voor het gebruik van shutters. Lindehout kenmerkt zich door de gladde nerfstructuur. Machurian Ash hout is tevens sterk, maar heeft een grovere nerfstructuur dan Lindehout.

Kleurencollecties shutters

INHUIS shutters zijn in vele kleuren online te bestellen. Populaire keuzes zijn wit en antraciet. Wij houden zelf van shutters in de de bruin/zwarte kleur. Het contrast tussen het lichte interieur en de donkere shutters geven het huis stijl en klasse. Door de donkere kleur in kleine accenten naar voren te laten komen (zoals op de foto in de barkrukken) wordt het interieur een geheel. 

Kies voor duurzaamheid

Natuurlijk kiest u shutters voor het uiterlijk. Maar er zijn nog veel meer voordelen! In de zomer blokkeren de shutters de zon, waardoor het binnen lekker koel blijft. Doordat de shutters een isolerende werking hebben blijft het in de winter binnen heerlijk warm. Hierdoor hoeft u de verwarming niet heel hoog te zetten, waardoor u bespaart op stookkosten!

Niet elk raam is hetzelfde en ook niet elke raam is rechthoekig of vierkant. Heb jij ramen in je woning met een afwijkende vorm? Shutters zijn hier uitermate geschikt voor. In elke vorm zijn shutters wel te produceren. INHUIS Plaza adviseert u graag op dit gebied. 

Welkom in onze showrooms

Wannere je shutters gaat kopen wil je natuurlijk ook advies op maat. Hiervoor kun je terecht in onze showroom in Barendrecht (vlakbij de IKEA) of Naarden. Onze ervaren medewerkers geven je advies op maat. Uiteraard vind je onze shutters in diverse varianten in onze showroom. 


VORIGE

Geniet van schaduw met zonwering van INHUIS!

VOLGENDE

Meest effectieve zonwering: Screens