Shutters: het luxeproduct rondom het huis. Door de prachtige vormgeving, de handigheid en duurzaamheid geven shutters uitstraling aan uw interieur. Juist door deze eigenschappen waren shutters voor veel mensen vaak onbetaalbaar. Maar nu lanceert INHUIS haar eigen shutter label van perfecte kwaliteit en voor een betaalbare prijs.

Houtsoorten
Shutters worden gemaakt van verschillende houtsoorten. INHUIS kiest voor Lindehout en Machurian Ash hout. Lindehout, ook wel basswood genoemd, is een krachtige houtsoort. Het hardhout is makkelijk te bewerken en daarom een populaire keuze voor het gebruik van shutters. Lindehout kenmerkt zich door de gladde nerfstructuur. Machurian Ash hout is tevens sterk, maar heeft een grovere nerfstructuur dan Lindehout.

Kleurencollecties
INHUIS shutters zijn in vele kleuren online te bestellen. Populaire keuzes zijn wit en antraciet. Hier op de redactie houden we van de bruin/zwarte kleur. Het contrast tussen het lichte interieur en de donkere shutters geven het huis stijl en klasse. Door de donkere kleur in kleine accenten naar voren te laten komen (zoals op de foto in de barkrukken) wordt het interieur een geheel. 

Duurzaamheid
Natuurlijk kiest u shutters voor het uiterlijk. Maar er zijn nog veel meer voordelen! In de zomer blokkeren de shutters de zon, waardoor het binnen lekker koel blijft. Doordat de shutters een isolerende werking hebben blijft het in de winter binnen heerlijk warm. Hierdoor hoeft u de verwarming niet heel hoog te zetten, waardoor u bespaart op stookkosten!

 

Verschillende vormen
Niet elk raam is hetzelfde, en ook niet elke raam is rechthoekig of vierkant. Heeft u een afwijkende vorm? Shutters zijn hier uitermate geschikt voor. In elke vorm zijn shutters wel te produceren. INHUIS Plaza adviseert u graag op dit gebied. 

Service
Als u shutters gaat kopen wilt u ook een advies op maat. Bij INHUIS Plaza hebben we dat begrepen. Daarom hebben we niet alleen een webshop, maar ook een showroom in Barendrecht (vlakbij de IKEA). Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord voor een advies op maat. Uiteraard hebben wij onze shutters in de showroom ter bewondering.


VORIGE

Rolgordijnen van INHUIS! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Meest effectieve zonwering: Screens | INHUIS Plaza