Met de zomer in aantocht is een sfeervol en koel huis ideaal. Wilt u raamdecoratie die uw huis koel houdt in de zomer en dat ook nog eens zorgt voor sfeer? Kies dan voor jaloezieën van hout. U kunt hiermee veel sfeer in huis creëren door met zonlicht en schaduw spelen.

In iedere stijl en voor ieder interieur zijn jaloezieën te verkrijgen: een industriële interieur, modern interieur of een romantisch interieur? U kunt hiermee alle kanten op.Houten jaloezieën zorgen voor een natuurlijke lichtinval. In de woonkamer is dat uitnodigend, terwijl houten jaloezieën in de slaapkamer of babykamer voor prettig wakker worden zorgen. Het rustieke materiaal hout geeft al snel sfeer. De voordelen van houten lamellen:

  1. Nemen weinig ruimte in
  2. Trekken weinig stof aan
  3. Zijn eenvoudig te reinigen
  4. Sfeerbepalend
  5. Natuurlijke lichtinval

Graag binnen komen in een sfeervol huis?

Verschillende houtsoorten voor jaloezieeën

Houten jaloezieën zijn in iedere ruimte, afmeting en vorm mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan jaloezieën voor in een kinderkamer zoals bovenstaande afbeelding, de slaapkamer, keuken of de woonkamer. Ook in de badkamer zijn houten jaloezieën ideaal door de krasvaste, vochtbestendige en Uv-bestendige meubellak. Als uw raam afwijkt van standaard maten zijn deze voor u in de gewenste afmetingen samen te stellen. Via onze website kunt u .nl stapsgewijs uw jaloezieën samenstellen en bestellen. Als u hulp wenst, komen wij gratis bij u langs om op te meten.
 

Kijk voor meer informatie over houten jaloezieën.

Graag binnen komen in een sfeervol huis?

Als uw raam afwijkt van standaard maten zijn deze voor u in de gewenste afmetingen samen te stellen. Via de website inhuisplaza.nl stapsgewijs uw jaloezieën samenstellen en bestellen. Als u hulp wenst, komen wij gratis bij u langs om op te meten. 


VORIGE

Korting op rolgordijnen van INHUIS! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Het is weer tijd voor het zonnescherm!