INHUIS bij RTL WOONMAGAZINE (2)

Zwarte vouwgordijnen geven kleurrijke overgordijnen de hoofdrol

Een kleurrijk interieur is niet alleen gezellig, maar kan ook heel stijlvol zijn. Zeker als het huis in kwestie is ingericht door één van de stylisten van het televisieprogramma RTL Woonmagazine. Interieurstyliste Eveline Schmitz heeft een passie voor kleur, bijzondere patronen en rijke materialen. Zij gebruikte een combinatie van kleurrijke overgordijnen met transparante vouwgordijnen voor deze aflevering. 

Een interieurstylist aan het werk:

Het televisieprogramma RTL Woonmagazine is al jaren een groot succes. Elk seizoen verrassen de stylisten van het programma met spectaculaire metamorfoses en worden de kijkers voorzien van tips, inspiratie en trends. 

Marjolein maakt lange dagen in de thuiszorg en wil als zij thuiskomt lekker kunnen ontspannen in een knus huis. Ze houdt erg van kleur en ziet dit ook graag terug in haar interieur. Eveline kiest voor deze aflevering twee op het eerste oog contrasterende kleuren raamdecoratie uit. De fuchsia roze gordijnen ‘Solution’van de kleurrijke collectie van House of Happiness worden geaccentueerd door de transparante zwarte vouwgordijnen van INHUIS. 

Door warme basiskleuren te gebruiken en die aan te vullen met kleurrijke accenten in de accessoires weet Eveline in het huis van Marjolein een warme en gezellige stijl te creëren. Hier kan zij na haar werk heerlijk thuiskomen en ontspannen!  

De hele aflevering is hier terug te zien. 

Najaar 2016 – aflevering 2, Marjolein – Heerhugowaard

De transparante zwarte vouwgordijnen verleggen het accent naar de vrolijk gekleurde inrichting.

Met kleurrijke stoffen, vrolijke prints en zachte materialen kun je in een handomdraai een gezellig thuis creëren. 

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen