Rolgordijnen bestaan al heel lang, waar zij eerst puur functioneel werkten, gaan ze nu steeds meer met haar tijd mee. Eenvoudig, maar toch stijlvol. Het leuke aan rolgordijnen is dat je ze kunt plaatsen in iedere ruimte van je woning. Bijvoorbeeld verduisterende rolgordijnen voor in de slaapkamer: door een coating op de achterkant van het gordijn verduistert dit gordijn de gehele kamer.

Een rolgordijn is functioneel voor in de slaapkamer, maar kan in een woonkamer of studeerkamer in een niet-verduisterende – of transparante stof ook stijlvol zijn. Door het aanbod van veel verschillende kleuren, stoffen en mogelijkheden creëer je een rolgordijn dat helemaal bij het huis en uw smaak past.

Op onze website inhuisplaza.nl én in onze showroom in Barendrecht hebben wij een uitgebreide  kleurencollectie die we graag aan je tonen: we bieden alle kleuren aan, van de populaire aardekleuren zoals wit, grijs, antraciet en taupe tot basis en felle kleuren, we hebben het in ons assortiment.

Je kunt je rolgordijn goed personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een metalen ketting voor een extra stoere look, of ga voor een rolgordijn met een cassette. Met een cassette wordt de gordijnrol mooi opgerold in de cassette en blijft de stof schoon, netjes en creëer je een strak effect. Een bijkomend voordeel wat we allemaal prettig vinden:  doordat de stof deels in de cassette is opgeborgen, heb je totaal geen omkijken naar het onderhouden en schoonmaken van dit doek! Ideaal, toch….?

Om het rolgordijn net nog even iets leuker te maken, hebben we sinds kort een extra optie voor rolgordijnen: je kunt je rolgordijn extra personaliseren door het af te werken met een houten of aluminium onderlat, voor een super strak effect in je woon-, studeer- of slaapkamer.

Mocht je persoonlijk advies willen over de kleur, de afwerkingen en de stoffen van het rolgordijn; je bent van harte welkom in onze showroom en op onze website: onze medewerkers staan je graag te woord!


VORIGE

Geniet van schaduw met zonwering van INHUIS!

VOLGENDE

Nieuw: Shutters van INHUIS