Rolgordijnen in een industrieel interieur

Bij een industrieel interieur denk je aan een interieur met een rauwe stoere uitstraling. Ruwe materialen, grove meubelstukken en hout, beton en metaal. Rolgordijnen passen goed binnen deze interieurstijl, omdat je ze helemaal kunt personaliseren naar jouw smaak. Je kiest zelf de kleur en stof, waardoor je het rolgordijn helemaal kunt laten passen in jouw industriële interieur. Kies bijvoorbeeld voor een donkere kleur stof, zoals zwart of antraciet. Deze kleuren passen goed binnen deze stijl.

Verduisterende of transparante rolgordijnen in een industrieel interieur

Naast dat je de kleur van je rolgordijnen kunt bepalen, bepaal je ook het soort stof. Je kunt hierbij kiezen of je een verduisterende of transparante stof wilt. Het type bepaal je aan de hand van de wensen in een bepaalde ruimte. Zo kun je in de slaapkamer kiezen voor een verduisterende stof, maar in de woonkamer juist voor een transparante stof zodat je hier voldoende daglicht binnen haalt.

Elektrische rolgordijnen in een industrieel interieur

Met rolgordijnen bepaal je zelf heel eenvoudig hoeveel licht er binnen komt en hoeveel privacy je wenst. De rolgordijnen worden volledig op maat voor je gemaakt, dus er is altijd een oplossing voor jouw raampartij. Wist je dat er ook een optie is om rolgordijnen elektrisch te bedienen? Je kunt hierbij ongestoord genieten van alle gemakken, zoals het bedienen van rolgordijnen met je smartphone. Wil je graag de mogelijkheden voor elektrische rolgordijnen in jouw industriële interieur? Neem contact op met onze productspecialisten. Zij helpen je graag verder.

Stel je rolgordijnen online samen voor jouw industriële interieur!

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.