In de aanloop naar kerstmis en het nieuwe jaar worden de dagen steeds korter en de nachten kouder. Tijdens deze drukke tijd vol feest en verplichtingen is lekker slapen erg belangrijk. Raamdecoratie van INHUIS Plaza biedt dan uitkomst. Voor elke ruimte, raamsoort en woonstijl zijn er mooie stoffen en materialen beschikbaar. Zo begin je heerlijk uitgeslapen en fris aan 2016!

Blijf warm & bespaar energie

Met dupli plissés op maat

Dupli plisségordijnen zijn stijlvol en geschikt voor vrijwel elk type raam. Door de structuur van het dupligordijn en dupli plisségordijn bestaat uit twee lagen stof, waardoor koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn en het gordijn een luxe uitstraling heeft.
Bekijk ons aanbod plisses op maat

Met shutters op maat

Onze shutters worden gekenmerkt door hun uitstekende kwaliteit en worden tot op de millimeter voor u op maat gemaakt. Shutters zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte in huis en bieden wij aal in allerlei vormen. Ook voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer of juist de keuken zijn shutters geschikt. Naast deze brede toepasbaarheid hebben shutters ook een goede zonwerende en isolerende werking. Bijkomend voordeel is dat u shutters ook kunt mee financieren in uw hypotheek!
Bekijk het aanbod en lees meer over de voordelen van shutters!

Met gordijnen op maat

Hoewel dubbelglas veel kou tegen kan houden, geven gordijnen een extra beschermlaagje. Met deze extra isolerende laag kunt u de warmte tijdens koude dagen beter binnenhouden en de kou buiten laten. Door goede isolatie voorkomt u dat de warmte verdwijnt.
Bekijk het aanbod!


VORIGE

Korting op rolgordijnen van INHUIS! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Het is weer tijd voor het zonnescherm!