Binnenkijken bij stijlvol wonen interieurs

Kijk binnen in verschillende stijlvolle interieurs met diverse soorten raamdecoratie. Van shutters, jaloezieën en rolgordijnen tot inbetween en verduisterende gordijnen. 
 

1. Harmonieus geheel met shutters
 


Creëer eenheid in je stijlvolle interieur. Shutters worden geheel op maat gemaakt en zijn geschikt voor veel verschillende soorten ramen: dakramen, draai-kiepramen en ramen in speciale vormen, zoals rond, vierkant, driehoek of een halve maan. Je kunt de raambekleding kiezen die het beste bij de functie van het raam past en toch een eenheid vormen.

Kies de juiste kleur

Als je veel grote raampartijen hebt of er veel licht binnenvalt, kun je gerust kiezen voor een donkere kleur. Wil je de kamer groter laten lijken of heb je minder lichtinval, dan kun je het beste voor een lichte kleur kiezen. Het is dus belangrijk dat je goed kijkt naar de grootte van een ruimte en de lichtinval.

> Stel je shutters samen

 

2. Symmetrie met jaloezieën en rolgordijnen
 


Een symmetrische indeling wordt al jarenlang toegepast en geeft je interieur iets chic en statig. Als je twee ramen naast elkaar hebt in een ruimte kun je dezelfde raamdecoratie toepassen bij beide ramen. Kies hierbij voor houten of aluminium jaloezieën of rolgordijnen. Beide soorten raamdecoratie zorgen voor voldoende lichtinval en hebben een rustige en stijlvolle uitstraling. Ook wanneer ze voor meerdere ramen worden gebruikt in eenzelfde ruimte. Symmetrie werkt altijd.
 

3. Gordijnen in rustige kleuren en stoffen
 


Rustige kleuren zijn tijdloos. Je word ze minder snel beu en ze geven een luxe en open uitstraling. Kies daarom voor een sober kleurenpalet in je stijlvolle interieur. Door accenten in kleur toe te voegen, maak je het geheel levendig. Kies bijvoorbeeld voor gordijnen als raambekleding. Gordijnen zijn in vele mooie tinten van wit, zwart en grijs leverbaar. De lange gordijnen die reiken van plafond tot vloer voegen warmte toe in je huis.

 

Heb je nog een vraag over welke raamdecoratie passend is in de woonstijl stijlvol wonen? Of wil je graag meer inspiratie opdoen over het inrichten van jouw woning en de stoffen en materialen van de raambekleding in het echt ervaren en voelen? Kom eens langs in één van onze showrooms. Onze productspecialisten kijken graag met je mee en geven advies over raamdecoratie op maat voor jouw stijlvolle interieur.
 

Wil je meer lezen?
Romantisch wonen: inspiratie & raamdecoratie | Smalle ramen: deze raamdecoratie is geschikt


VORIGE

Raamdecoratie voor meer lichtinval en privacy

VOLGENDE

Zonwering: Kies je voor screens of rolluiken?