1. Romantisch wonen? kies voor houten jaloezieën

Hout zie je veel terug in een romantisch interieur. Houten jaloezieën in witte of naturel kleur passen daarom perfect bij deze interieurstijl. Door het gebruik van echt hout geven houten jaloezieën een warme sfeer, daarnaast bepaal je zelf eenvoudig de gewenste privacy. De houten jaloezieën van INHUIS zijn verkrijgbaar in 3 verschillende lamelbreedtes: 25 mm, 50 mm en 70 mm en volledig op maat gemaakt. Binnen de lamelbreedtes kun je kiezen uit verschillende houtsoorten, namelijk Lindehout, Abachi hout of Bamboe.

> Stel je houten jaloezieën samen
2. Plissés

Lichte en zachte kleuren gaan goed samen met een plissés. Met de juiste plissé creëer je een warme en romantische sfeer in huis. Plissés kun je bestellen met een enkele of dubbele geplooide stof en stel je samen in een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof. Bij de dubbele plissé gordijnen zijn de koorden nauwelijks tot niet zichtbaar, de raamdecoratie heeft daardoor een strakkere en luxere uitstraling. Transparante en lichtdoorlatende plissés zorgen voor veel lichtinval in de kamer en geven de kamer een lichte uitstraling.

> Stel je plisségordijn samen
3. Gordijnen

Mooie gordijnen zijn onmisbaar bij romantisch wonen. Gordijnen zorgen voor een rustige en warme sfeer, of je nu gaat voor kant, velours of Inbetween, het past allemaal perfect in het romantische plaatje. Bij INHUIS hebben we een breed assortiment gordijnen in veel verschillende kleuren, dessins en stoffen. Bijvoorbeeld natuurlijke tinten, pastel kleuren of een witte transparante stof. Zo is er altijd wel een gordijn die bij jouw interieur past.  

> Stel je gordijnen samen


4. Shutters

Net als houten jaloezieën passen ook shutters goed in een romantisch interieur. Het hout van de shutters zorgt voor een warme en knusse sfeer. Ga ook hier voor een witte of naturel kleur, om de ruimte zo licht en rustig mogelijk te houden. De shutters zijn verkrijgbaar in twee houtsoorten: Basswood en Ashwood en worden op maat gemaakt. Zo kun je ook afwijkende ramen voorzien van een mooie raamdecoratie.

> Stel je shutters samen


 

Meer inspiratie voor een Romantisch interieur?

Neem een kijkje op onze Pinterest en Instagram voor meer inspiratie over romantisch wonen of andere stijlen. Hier vind je dagelijks leuke voorbeelden, inspiratie en tips op het gebied van interieur en raamdecoratie.

Houd je van romantisch wonen en heb je hulp nodig bij het maken van de juist keuze van raamdecoratie? Ons team van specialisten staat voor je klaar! Kom voor persoonlijk advies gezellig langs in één van onze showrooms.


Heb je nog een vraag over raamdecoratie voor een romantisch interieur? Start de chat, stuur ons een e-mail of bel ons via 0180 - 555 900.

Wil je meer lezen?
Industrieel Interieur: inspiratie & raamdecoratie | Raamdecoratie voor vochtige ruimtes


 


VORIGE

Kindveilige raamdecoratie: Is mijn raamdecoratie veilig?

VOLGENDE

Raamdecoratie voor meer lichtinval en privacy