Inspiratie: Plissés en duettes in de woonkamer

Wil je jouw woonkamer net een beetje extra sfeer geven, helemaal verduisteren of voorzien van meer privacy? Dan zijn plissés en duettes een goede oplossing. Wat voor raam je ook in de woonkamer hebt, een plissé of duette zal altijd passen. De gevouwen stof heeft een geluiddempende en energiebesparende werking en is sfeervol. Top voor de woonkamer! Lees gauw verder voor meer informatie.

Plissés en duettes in de woonkamer

Plissés hebben een enkele stof en duettes, ook wel dupli gordijnen genoemd, hebben een dubbele stof. Wil je graag meer privacy in je woonkamer, maar vind je het wel prettig als er nog wat zonlicht de woonkamer binnenvalt? Dan kun je beste kiezen voor plissés. Dit type raamdecoratie zorgt ervoor dat je niet volledig naar binnen of buiten kijken, je ziet enkel contouren. Als je kiest voor transparante stoffen dan valt er nog iets meer licht naar binnen en heb je wat meer zicht naar buiten. 

Wil jij de inkijk van buitenaf zoveel als mogelijk beperken? Dan raden we je aan om te kiezen voor dupli gordijnen. Doordat het koord tussen de twee stoffen doorloopt, heb je geen last van koordgaatjes in de stof. Kies wel voor een duette met een verduisterende stof en maak het pottenkijkers echt lastig. 

Plissés en duettes zijn beide verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, hierdoor kun jij je woonkamer helemaal inrichten zoals jij het mooi vind. Twijfel je of de kleur wel mooi staat in jouw woonkamer? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Met onze kleurstalen service sturen wij dezelfde dag nog de kleurstalen naar jouw huis. Hierdoor kun je de stof zelf voelen, bekijken en zien of de kleur matcht met je interieur.

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!
INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratie specialist
Annemiek

Top down bottom up plissé: een eyecatcher in jouw woonkamer!

Veel daglicht en privacy tegelijkertijd. Daar zorgt het top down – bottom up systeem voor. Met dit systeem kun je de raamdecoratie zowel van boven als beneden in de gewenste stand positioneren. Op deze manier speel je gemakkelijk met het licht. Door jouw nieuwe plissé of duette samen te stellen met dit systeem, creëer je een echte eyecatcher in je woonkamer. Kortom: sfeer, licht en privacy in één.

Elektrische plisségordijnen voor extra wooncomfort

Ben jij dol op gadgets en hou jij van maximaal wooncomfort? Maak dan van je plisségordijn een luxe product en kies voor de elektrische variant. Dit is niet alleen leuk, maar ook erg handig wanneer de raamdecoratie moeilijk te bedienen is. Bijvoorbeeld wanneer de raamdecoratie hoog of op een lastige komt te hangen. Met elektrische plissé of dupli gordijnen bedien je gemakkelijk meerdere producten tegelijkertijd, positioneer je ze met gemak naast elkaar én kun je instellen dat de raamdecoratie automatisch sluit op een moment dat jij wenst. Ideaal als je een avondje weg bent.

Heb je interesse in elektrische plissés of duettes voor jouw woonkamer? Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden of een offerte op maat.

Plissés en duettes in andere woonruimtes

Plissés en duettes zijn naast de woonkamer ook geschikt voor andere ruimtes in huis, zoals de slaapkamer, keuken of kantoor. Doe inspiratie op voor deze ruimtes: 

 

Wil je meer inspiratie voor raamdecoratie in de woonkamer? Bekijk de blog 5x raamdecoratie voor de woonkamer

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen