Inspiratie: Plissés en duettes in de woonkamer

Wil je jouw woonkamer net een beetje extra sfeer geven, helemaal verduisteren of voorzien van meer privacy? Dan zijn plissés en duettes een goede oplossing. Welk raam je ook hebt in je woonkamer, een plissé of duette zal altijd passen. De gevouwen stof heeft een geluiddempende en energiebesparende werking en is sfeervol. Top voor de woonkamer!

Plissés en duettes in de woonkamer

Plissés hebben een enkele stof en duettes hebben een dubbele stof. Wil je graag meer privacy in je woonkamer, maar vind je het wel prettig als er nog wat zonlicht de woonkamer binnenvalt? Dan kun je beste kiezen voor plissés. Hierdoor kun je niet volledig naar binnen of buiten kijken, je ziet enkel contouren. Als je kiest voor transparante stoffen dan valt er nog iets meer licht naar binnen en heb je ook iets meer zicht naar buiten. Mocht je de woonkamer wel helemaal willen verduisteren? Dan kun je het beste kiezen voor duettes. Doordat het koord tussen de twee stoffen doorloopt, heb je geen last van gaatjes waardoor het koort loopt. Kies wel voor een duette met een verduisterende stof.

Plisségordijnen met top down bottom up functie

Plissés en duettes zijn beide verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, hierdoor kun jij je woonkamer helemaal inrichten zoals jij het mooi vind. Twijfel je of de kleur wel mooi staat in jouw woonkamer? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Met onze kleurstalen service ontvang jij binnen 2 werkdagen de kleurstalen in huis. Hierdoor kun je de stof zelf voelen en goed kijken of de kleur matcht met je interieur.

Top down bottom up plissé: een eyecatcher in jouw woonkamer!

Veel daglicht en privacy tegelijkertijd. Dit kan met het populaire topdown systeem, hierdoor kun je de raamdecoratie zowel van boven als beneden bedienen. Speel met het licht zowel aan de boven- als aan de onderkant. Door deze functie toe te voegen aan je plisségordijn creëer je een echte eyecatcher in je woonkamer. Kortom: sfeer, licht en privacy in één.

Elektrische plisségordijnen: kies voor extra wooncomfort

Wil je extra wooncomfort? Maak van je plisségordijn een luxe product en kies voor een elektrische variant. Dit is vooral handig wanneer de raamdecoratie moeilijk te bedienen is, omdat deze op een lastige of hoge plek zit. Ook kun je meerdere plissés tegelijkertijd bedienen of instellen dat deze op een bepaald moment automatisch sluiten of openen. Je kunt vanaf de bank gemakkelijk de lichtinval in jouw woonkamer regelen. Ideaal!

Heb je interesse in elektrische plissés of duettes voor jouw woonkamer? Vraag onze productadviseurs naar de mogelijkheden of een offerte op maat.

Plissés en duettes in andere woonruimtes

Plissés en duettes zijn naast de woonkamer ook geschikt voor andere ruimtes in huis, zoals de slaapkamer, keuken of kantoor. Doe inspiratie op voor deze ruimtes:

> Bekijk plissés en duettes in de slaapkamer

> Bekijk plissés en duettes in de keuken

> Bekijk plissés en duettes in het kantoor

Wil je meer inspiratie voor raamdecoratie in de woonkamer? Bekijk de blog 5x raamdecoratie voor de woonkamer. Voor meer advies over plissés en duettes voor jouw woonkamer helpen onze productspecialisten je graag. Start online de chat of kom langs in onze showroom.

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen