Effectieve raambekleding voor kantoor: plissés en duettes

Plisségordijnen op maat zijn niet alleen een ideale oplossing voor de ramen in je huis, maar zeker ook voor je kantoor. Een vaste werkplek, een flexplek, een vergaderruimte of meeting room: voor de juiste sfeer en om effectief te kunnen werken en vergaderen zijn ramen op kantoor erg belangrijk. Plissés en duettes hebben de mogelijkheid om in het midden van het raam te hangen zodat er voldoende licht naar binnen komt, maar deze niet op je beeldscherm schijnt. Bekijk de mogelijkheden voor jouw kantoor en doe inspiratie op.

Soorten plisségordijnen voor het kantoor

We hebben behoefte aan daglicht en aan frisse lucht, maar bij vergaderingen, belangrijke gesprekken of een omgeving waar geconcentreerd gewerkt moet worden is de functionaliteit erg belangrijk. Plissés en duettes zijn er in verschillende soorten stoffen met ieder zijn eigen eigenschappen. Zo zijn er plissés die licht door laten en plissés die helemaal geen licht door laten en een ruimte goed verduisteren. Wanneer een ruimte vaak helemaal verduisterd moet worden, omdat er bijvoorbeeld veel presentaties worden gegeven, kun je kiezen voor plissés of duettes met een verduisterende stof. Ook zijn er dubbele en enkele plisségordijnen. Met dubbele plisségordijnen, oftewel duettes, bestaat de stof uit een dubbele honingraat stof die extra isolerend en geluiddempend werkt. Handig wanneer het een koud en industrieel kantoor pand is of wanneer het kantoor op een plek staat waar buiten veel geluid is.

Door de ruime keus uit verschillende soorten stoffen en kleuren kun je de plisségordijn helemaal persoonlijk samenstellen. Zeker niet onbelangrijk, want hierdoor past je raambekleding mooi bij de huisstijl of sfeer die gewenst is.

Plissés en duettes in de studeerkamer

Rustig kunnen studeren of werken is een must! Met onze brede collectie aan stoffen kun je met een eenvoudige effen stof een fijne sfeer creëren in de studeerkamer. Met onze transparante en niet verduisterende stoffen komt er voldoende daglicht naar binnen, maar is de zon niet hinderlijk omdat deze gefilterd wordt door de stof.

Op maat gemaakte plissés voor kantoren

Onze collectie plissés en duettes zijn ook geschikt voor de zakelijke markt. Onze productspecialisten bekijken graag de mogelijk voor jouw kantoor en nemen van begin tot eind al het werk voor je uit handen. Hierbij komt ons professionele meet- en montageteam de juiste maten opmeten en de producten vakkundig noteren. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer raamdecoratie voor kantoor

Naast plissés en duettes zijn ook houten- en aluminium jaloezieën, rolgordijnen en duo rolgordijnen geschikt voor kantoor. Bekijk onderstaande blogs voor meer productinspiratie:

> Bekijk houten jaloezieën in het kantoor

> Bekijk aluminium jaloezieën in het kantoor

> Bekijk rolgordijnen in het kantoor

> Bekijk duo rolgordijnen in het kantoor

Wil je meer inspiratie op doen voor raamdecoratie op kantoor? Bekijk de blog effectiever vergaderen met de juiste raamdecoratie op kantoor. Voor meer informatie en advies over plisségordijnen op kantoor ben je van harte welkom in onze showroom.

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews