Bij INHUIS Plaza bieden wij hier de perfecte oplossing voor: plissé hordeuren. Deze zijn verkrijgbaar van de merken Luxaflex en Unilux, beide topmerken op dit gebied. Je kunt kiezen uit een enkele of dubbele plissé hordeur. De dubbele hordeuren zijn ideaal voor grote deuren, ze zijn namelijk verkrijgbaar met een maximale breedte van 2,95 meter.

Waarom adviseren wij een plissé hordeur en niet een gewone, standaard hor? Dat is heel simpel. Bij de plissé hordeuren wordt het gaas namelijk opgevouwen in plaats van opgerold. Daardoor werken ze geruisloos en extra makkelijk, dus je voorkomt harde knallen als de hor openschiet. Ook heel geschikt om te bedienen door kinderen.

Natuurlijk wil je dat jouw plisséhordeur exact de juiste maat heeft en precies bij jouw huis past. Daarom helpen wij je graag verder. Je kunt altijd contact met ons opnemen of gezellig langskomen in de showroom. Wij geven  jou vrijblijvend advies, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt en daar jaren plezier van hebt. We kunnen ook altijd bij je langskomen om vooraf de juiste maten op te nemen en als jouw bestelling geleverd is, willen wij die indien nodig voor je monteren. Geniet optimaal van deze heerlijke zomer en haal de zomer ook naar binnen, zonder alle insecten.


VORIGE

Meest effectieve zonwering: Screens

VOLGENDE

Shutters: tijdloos, exclusief én praktisch!