Het is weer zomer! Dan is het natuurlijk heerlijk om lekker van de zon te genieten in uw eigen tuin. Ondertussen wilt u de deur lekker open laten staan en een frisse wind naar binnen laten waaien, terwijl u zelf gemakkelijk naar binnen en weer naar buiten loopt. Het grote nadeel hiervan is dat er allerlei vliegen en andere insecten uw huis binnenkomen, dat is natuurlijk niet wat u wilt! Bij INHUIS Plaza bieden wij hier de perfecte oplossing voor: plissé hordeuren. Deze zijn verkrijgbaar van de merken Luxaflex en Unilux, beide topmerken op dit gebied. U kunt kiezen uit een enkele of dubbele plissé hordeur. De dubbele hordeuren zijn ideaal voor grote deuren, ze zijn namelijk verkrijgbaar met een maximale breedte van 2,95 meter.

Waarom adviseren wij een plissé hordeur en niet een gewone, standaard hor? Dat is heel simpel, bij de plissé hordeuren wordt het gaas namelijk opgevouwen in plaats van opgerold. Daardoor werken ze geruisloos en extra makkelijk, dus u voorkomt harde knallen als de hor open schiet. Ook heel geschikt om te bedienen door kinderen.

Natuurlijk wilt u dat uw plissé hordeur exact de juiste maat is en precies bij uw huis past. Dat willen wij ook! Daarom helpen wij u graag verder. U kunt altijd contact met ons opnemen of gezellig langskomen in de showroom. Wij geven u graag vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt en daar jaren plezier van heeft. Verder kunnen wij ook altijd nog bij u langskomen om vooraf de juiste maten op te nemen en als uw bestelling geleverd is, willen wij die indien nodig voor u komen monteren. Geniet optimaal van deze heerlijke zomer en haalt u de zomer ook naar binnen, zonder alle insecten. Namens het team van INHUIS Plaza wensen wij u een hele fijne zomer!


VORIGE

Meest effectieve zonwering: Screens | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Korting op rolgordijnen van INHUIS! | INHUIS Plaza