I AM LOOKING FOR...

Met onze nieuwe website hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het feit dat u misschien bepaalde functies en/of producten niet kunt vinden, aangezien de nieuwe website nóg gebruiksvriendelijker is dan de oude website. De nieuwe website bevat nu namelijk bovenin een ‘zoekfunctie’, waarin u kunt aangeven waarnaar u op zoek bent. Wanneer u bijvoorbeeld het op zoek bent naar rolgordijnen, typt u ‘rolgordijnen’ in en krijgt u meteen een overzicht van alle rolgordijnen die wij aanbieden, zowel soorten als merken!

I WANT THIS, AND THIS, AND THIS…

Aangeven wat u precies wilt? In welke soorten en maten? Dat is vanaf nu heel eenvoudig! U kunt namelijk de producten filteren op basis van een aantal criteria. Echter zijn deze criteria afhankelijk van het soort product. Bij rolgordijnen kiest u bijvoorbeeld voor een gewenst stoftype, namelijk standaard, transparant of verduisterend. Indien u voorkeur heeft voor een bepaald merk, filtert u de producten op het merk. Zo komt u precies uit bij het product dat voldoet aan uw wensen!  

CAN I CHOOSE… ALL OF THIS?!

Naast de nieuwe zoek- en filterfunctie is er ook nog eens keuze uit meer producten! Er zijn namelijk een aantal producten bijgekomen. Vanaf nu bieden wij het gehele Luxaflex assortiment aan, dus met name ook zonneschermen! Kies voor een echt design product voor een prachtig Weinor zonnescherm. Weinor biedt de nieuwste en modernste technologieën die perfect aansluiten op een moderne gevel. Bovendien bieden we vanaf nu ook vouwgordijnen aan van Copahome. Met diverse doekkleuren en verschillende stofsoorten past het vouwgordijn eigenlijk altijd wel bij uw interieur! Bovendien bieden wij nu ook paneelgordijnen aan en verticale jaloezieën. Neemt u gerust eens een kijkje op de website om overzicht te krijgen van ons assortiment.

Naast het assortiment dat uitgebreid is, zijn alle producten ook voorzien van de nieuwste collecties. Dit houdt in dat u vanaf nu altijd producten bestelt die voorzien zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie en zonwering! Wat wilt u nog meer?

LET’S GET VISUAL

Zoals u misschien in de eerste oogopslag al wel is opgevallen, is dat de nieuwe website veel meer afbeeldingen zoals product- en sfeerfoto’s bevat. Als u geen goed beeld heeft van het product of geen idee heeft hoe het product er ongeveer uit komt te zien, geven deze afbeeldingen een weergave van het eindresultaat. Bovendien is er per gordijn een filmpje over het gordijn te vinden. Het filmpje voorziet u van duidelijke informatie over het gordijn zoals de soort plooi, de stof, de kleur etc.

SOCIALIZING

In onze blogs kunt u van alles en nog wat lezen over nieuwe producten, trends, ontwikkelingen, beurzen en noem maar op. In deze blogs kunt u zich laten inspireren en informeren over bepaalde producten en/of diensten. Naast blogs hebben wij ook een aantal sociale mediakanalen waarop wij actief zijn, zoals Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Vimeo. Tegenwoordig kunt u onderaan de pagina ‘Blogs’ de laatste, meest actuele berichten in één oogopslag zien. Op deze manier bent u vrijwel altijd op de hoogte van ons laatste nieuws en/of bepaalde acties die wij aanbieden! Ook ziet u de laatste foto’s op Instagram die zijn gepost. Bovendien kunt u ons met één druk op de knop meteen volgen op de sociale mediakanalen!

FULL INHUIS SERVICE

Om u van alle gemakken te voorzien bieden wij nu ook de Full INHUIS Service aan. Met deze service profiteert u niet alleen van vele voordelen, maar ook van extra zekerheid. Met deze service weet u namelijk:

  • Altijd waar u aan toe bent

  • Dat de verantwoordelijkheid volledig bij INHUIS Plaza ligt

  • Dat u het juiste advies krijgt van onze specialisten

  • Dat de producten professioneel worden gemonteerd

  • Dat u geen gedoe achteraf heeft

Wanneer u voorkeur heeft voor deze Full INHUIS Service, kiest u bij de aankoop van het product bij ‘montage’ voor Full INHUIS Service. Hiermee bent u verzekerd van de beste eindresultaten!

WHICH PRODUCT? WHICH COLOUR? WHICH STYLE?

De keuze voor een product dat precies op uw wensen aansluit kan natuurlijk best lastig zijn. Daarom hebben wij een nieuwe rubriek toegevoegd aan onze website, namelijk ‘Advies’. Deze adviesteksten laten zien welke producten geschikt zijn voor uw badkamer, keuken, kinderkamer, slaapkamer, werkkamer, woonkamer en zolderkamer. Daarnaast zijn de adviesteksten onderverdeeld in diverse stijlen, om inspiratie op te doen over diverse raamdecoratie. Welke raamdecoratie is bijvoorbeeld schikkend voor een design interieur? Of een romantisch interieur? U kunt hier informatie over de juiste raamdecoratie voor verschillende interieurstijlen. Ook vindt u hier informatie over diverse praktische eigenschappen van producten, zoals kindveiligheid, elektrische bediening, uitstraling en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de adviezen die wij u geven op het gebied van raamdecoratie en zonwering? Lees dan hier meer over onze aanbevelingen.

Neem gerust eens een kijkje op onze nieuwe website en laat het ons gerust weten wanneer u even vastloopt! Wij staan er natuurlijk altijd voor open om u te helpen!


VORIGE

Thuis komen in een sfeervol huis

VOLGENDE

Let the sun shine met houten jaloezieën 70mm.