Maak kennis met Suzanne

Suzanne is net afgestuurd aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam en onze kersverse collega op de klantenservice. Heb je haar al eens gesproken en ben je benieuwd naar het gezicht achter onze telefoon? Maak kennis met Suzanne!

“Ik vind het leuk om
 mensen te helpen bij het kiezen
 van de juiste kleuren!”

Hi! Mijn naam is Suzanne, maar ik heb liever dat je mij Suus noemt 😉 Ik tel 20 levensjaren en woon in Barendrecht. Op dit moment woon ik nog samen met mijn ouders, maar afgelopen zomer heb ik samen met mijn vriend een nieuwbouwwoning gekocht in Puttershoek, waar wij volgend jaar samen gaan wonen. Afgelopen juni ben ik afgestudeerd als Interieur adviseur aan het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam. Hier heb ik een onwijs leuke tijd gehad en veel vriendinnen aan overgehouden!

Hoe ben ik bij INHUIS Plaza terechtgekomen..

In het laatste jaar van mijn opleiding aan het HMC ben ik gaan solliciteren en meteen bij INHUIS Plaza terechtgekomen. Hier werk ik nu alweer bijna 4 maanden als medewerkster klantenservice en heb het erg naar mijn zin! Het werken bij INHUIS Plaza is leuk door alle lieve en gedreven collega’s. Het team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen met veel ervaring die ze graag delen. Er is veel ruimte om de klant genoeg aandacht te geven en persoonlijk contact mee te hebben, wat voor mij heel fijn werkt.

Naast mijn functie als klantenservice medewerkster mag ik ook bijspringen in de showroom als verkoper. Daarbij komt mijn opleiding als interieuradviseur goed van pas. Ik vind het heel leuk om mensen te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren!

Tip: Weet welke interieurstijl bij jou past

Ik heb gemerkt dat ik het makkelijker vind om advies te geven, dan om mijn eigen woning in te richten. Het is belangrijk om voor jezelf te weten welke interieurstijl bij jou past of je aanspreekt. Vaak is het dan ook simpel om kleuren te kiezen, omdat er aan een bepaalde stijl ook een kleurenpallet hangt. Om te weten te komen welke stijl je mooi vindt, kun je Pinterest goed gebruiken. Ik vind het heerlijk om de tijd te doden door lekker te scrollen langs interieurplaatjes!

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews