'Ik vind het leuk om mensen advies te geven over welke raamdecoratie het beste bij hun situatie past.'

 
Na mijn opleiding tot etaleur aan het Nimeto (richting RPC) ben ik gelijk aan de slag gegaan als visual specialist bij een grote warenhuisketen. Ik reed heel Nederland door voor het plaatsen van parfumerie etalages en stands en ben daarna terechtgekomen bij een groothandel in etalagemateriaal. Hier heb ik veel gedaan op het gebied van styling, etaleren en fotografie. Daarnaast gaf ik workshops in etaleren.

Inmiddels werk ik een jaartje bij INHUIS Plaza in Naarden en heb ik het goed naar mijn zin. Wij werken met een klein team wat ik als prettig ervaar. Ik vind het leuk om mensen advies te geven over welke raamdecoratie het beste bij hun situatie past. Soms kom je op hele andere raamdecoratie uit dan waar ze in eerste instantie voor naar de showroom kwamen. Je merkt dat mensen het fijn vinden als je met ze meedenkt en ze helpt met goed advies. Daarnaast geef ik graag stylingadvies. De diversiteit in klanten en situaties maakt het werk leuk en afwisselend. Heb je een lastige situatie of wil je graag stylingadvies? Welkom in onze showroom in Naarden!

Naast de verkoop in de winkel ondersteun ik waar nodig ook onze marketingafdeling. Zo heb ik onlangs een aantal productteksten voor de website geschreven vanuit mijn ervaring en productkennis. Het is super leuk om je eigen teksten terug te lezen op de website.
 

 Fotografie: Maarten van der Wal

Stylingtips voor de zomer

Lekker luchtig en licht

Fris je huis op met mooie nieuwe gordijnen of andere raamdecoratie in lichte tinten. Vervang bijvoorbeeld je overgordijnen voor inbetweens. Dit geeft meteen een zomers en luchtig gevoel aan je interieur. Vroeger waren huizen nog niet zo goed geïsoleerd en werd dit altijd gedaan. Zware dichte gordijnen om de kou buiten te houden in de winter en luchtige vitrage of inbetweens om zomers de boel te luchten.

Laat maar waaien

Heerlijk als in de zomer die deur weer lekker open mag staan. De frisse zomerwind waait door het huis en verjaagt de winter. Wat minder is aan de hele dag de deur open hebben staan zijn alle vliegen en muggen die je huis gaan verkennen. Maar hier is gelukkig een mooie en zeer effectieve oplossing voor: horren! Met een mooie plissehordeur kun je gerust de deur open zetten, ook voor jou ramen zijn er verschillende soorten horren verkrijgbaar.

In de schaduw

Maak het buitenleven extra aangenaam met goede zonwering! Dat zonnetje is natuurlijk heerlijk maar het is ook fijn als je lekker in de schaduw kunt genieten. Felle zonnestralen worden tegengehouden door de zonwering. Zo houdt je een lekker koel terras. Een extra voordeel: ook binnen blijft het lekker koel met een zonnescherm of pergolazonwering.


VORIGE

Isolerende raambekleding: ideaal voor de zomer én winter

VOLGENDE

Je zonwering bedienen met een app: kies voor gemak