Maak kennis met Annemiek

Ik ben Annemiek en ben 30 jaar jong. Ik ben geboren en woonachting in de omgeving Rotterdam. Ik ben altijd al bezig geweest met interieur, ik vind het ook leuk om dingen te verzinnen en te maken. Dit deed ik als kind al, vaak met mijn vader knutselen.

Toen ik ouder werd gingen we vaak samen klussen of iets maken. Nog steeds het geluk dat hij er is en dat we dit dus nog samen kunnen doen. In 2018 zit ik alweer 10 jaar in het vak, als ik er nu zo over na denk begin ik toch al een beetje oud te worden? De tijd vliegt voorbij!

Inmiddels een half jaar werkzaam bij Inhuis Plaza, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik ben hier begonnen op de klantenservice en daarna doorgeschoven naar de showroom. Nu doe ik het soms beide, dit maakt mijn werk heel gevarieerd.
 

Mijn achtergrond

Voor diegene die het willen weten ?… Even in het kort mijn achtergrond: Nadat ik mijn opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege heb afgerond, kon ik geen vervolgopleiding vinden waar ik mijzelf thuis voelde. Dus toen wilde ik aan de slag! In de praktijk kun je per slot van rekening veel leren! Aan het einde van mijn opleiding liep ik stage bij een bedrijf waar ik mocht blijven werken. Uiteindelijk heb ik bij meerdere bedrijven gewerkt, waar ik veel heb mogen leren. Ik heb veelal in de woninginrichting gezeten waaronder; raamdecoratie, gordijnen, verf, vloeren en behang, ik heb het allemaal gezien en verkocht. Ook heb ik nog even een uitstapje naar de meubelbranche gemaakt. En heb ik recent nog als backoffice medewerker in het hoger segment gewerkt, waar al mijn kennis van de afgelopen jaren samen kwam.

Nu

Nu dus werkzaam bij Inhuis Plaza! Een jong team met de Rotterdamse mentaliteit waar niet alleen serieus wordt gewerkt, maar soms ook keihard gelachen wordt. Daar ben ik soms zelf ook een grote veroorzaker van. Kortom een bedrijf waar ik mijzelf kan zijn en waar ik mij thuis kan voelen.

Wat het zo leuk maakt

Wat het zo leuk maakt is, dat geen een enkele dag hetzelfde is en geen enkel huis hetzelfde is. Je moet oplossingsgericht werken en in mogelijkheden denken. Je bent altijd op zoek naar de beste mogelijkheden en je gaat ten alle tijden voor een mooi eindresultaat. Je leert mensen kennen en je mag een kijkje nemen in het huis. Je moet iemand ook een beetje leren kennen om goed advies te kunnen geven. Nu weet ik graag altijd alles, dus dat komt handig van pas. Daarbij is luisteren naar een klant wel het sleutelwoord.

“Een werkdag is voor mij geslaagd als mensen blij de showroom verlaten en dat ze niet kunnen wachten tot wij langskomen”.

Ik ben echt iemand die de voorkeur heeft voor raamdecoratie en gordijnen, omdat ik het heel erg leuk vind. De uitdaging voor mij ligt in de zonwering! Echter zijn dat meer producten voor de mannen, maar goed ik waag mijzelf er ook aan! Kan ik dat ook aan mijn kennis toevoegen.

Tip: Je interieur zou je moeten passen als een jas!

Er werd mij ook nog om een woon/stylingtip gevraagd; nou hier komt hij dan… zorg ervoor dat als je thuis komt, je woning echt als thuis voelt. En als je familie of vrienden op bezoek komen zij jou persoonlijkheid hierin terug zien komen. Je interieur zou je moeten passen als een jas! Perfectie bestaat niet, dus hier en daar een onderbreking van een item is juist leuk. Daarbij moet je er ook kunnen leven en dat mag je ook best zien.

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews