Maak kennis met Luxaflex PowerView

Het gloednieuwe revolutionaire systeem van Luxaflex maakt het mogelijk om je raamdecoratie te bedienen wanneer je maar wilt. Je kunt nu de raamdecoratie 24/7 automatisch laten bedienen! Maak nu kennis met dit nieuwe systeem: PowerView™ Motorisation.

Met het PowerView™ systeem van Luxaflex bepaal je je eigen instellingen gedurende hele dag. Wil je je jaloezieën half open, volledig open of juist volledig gesloten, dan stel je de gewenste positie eenvoudig in. Je kunt voor één of meerdere producten tegelijk je ruimte precies zo indelen als je wilt.

Bedien uw raamdecoratie via de app

Met de PowerView™ App is het mogelijk om gepersonaliseerde scènes te creëren. Zonder dat je enige moeite hoeft te doen, beweegt de raamdecoratie precies in de positie die je hebt ingesteld. Je kunt namelijk ook een app downloaden, de PowerView™ App. Met deze app kun je één of zelfs meerdere raamdecoraties via je Smartphone of tablet bedienen.

Met een nieuw ontworpen afstandsbediening van Luxaflex heb je precies de perfecte balans tussen design en functie, namelijk de Pebble™ Afstandsbediening. Deze afstandsbediening is gebruiksvriendelijk en hierbij kun je kiezen uit zeven verschillende kleuren. Zo kies je bijvoorbeeld een kleur die passend is bij jouw raamdecoratie of juist bij een ander element uit je interieur.

Naast de Pebble™ Afstandsbediening is het ook mogelijk om voor een Wandbediening te kiezen. Deze Wandbediening wordt bevestigd op een vaste plek in uw woning. Deze Wandbediening zorgt ervoor dat je de raamdecoratie eenvoudig vanaf één vaste plek kunt bediening met één druk op de knop. Deze Wandbediening kun je bestellen in drie kleuren.

Voordelen PowerView™


Zowel ’s ochtends als ’s avonds

De PowerView™ Motorisation berekent de tijdstippen van zonsopgang en zonsondergang, waardoor jouw raamdecoratie automatisch in beweging zal komen. Daarmee kun je ook precies de tijd bepalen wanneer de raamdecoratie zowel ’s ochtends als ’s avonds in beweging komt. Zo geniet je van een optimale nachtrust!

Veilige oplossing 
Dankzij de RemoteConnect kun je je raamdecoratie ook eenvoudig bedienen op de momenten wanneer je niet thuis bent. Op deze manier creëer je een aanwezigheidssimulatie, waarmee je dankzij deze PowerView™ Motorisation een veiliger gevoel krijgt.

Kindvriendelijk
Net als veel andere Luxaflex bedieningssystemen is ook de PowerView™ Motorisation kindvriendelijk. Maak je niet druk dat je kind of huisdier in de knoop raakt met een koord, dankzij het koordloze systeem van de PowerView™ Motorisation.

Batterij
De PowerView™ raamdecoraties zijn gemakkelijk te installeren, onderhouden en te bedienen, aangezien zij werken op batterijen. Deze batterijen zijn niet zichtbaar, aangezien deze verborgen zijn achter de bovenrail. Dit zorgt ervoor dat de raamdecoratie alsnog een prachtig en strak aanzicht heeft. Naast batterijen is het natuurlijk ook mogelijk om deze raamdecoratie aan te sluiten op netstroom.

Je kunt de PowerView™ Motorisation bestellen bij de volgende Luxaflex producten: Silhouette® ShadesDuette® ShadesPlissé Shades en Rolgordijnen.

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.