Met het PowerView™ systeem van Luxaflex bepaalt u uw eigen instellingen gedurende hele dag. Wilt u uw jaloezieën half open, volledig open of juist volledig gesloten, dan stelt u de gewenste positie eenvoudig in. U kunt voor één of meerdere producten tegelijk uw ruimte precies zo indelen als u wilt.

 

Bedien uw raamdecoratie via de app
Met de PowerView™ App is het mogelijk om gepersonaliseerde scènes te creëren. Zonder dat u enige moeite hoeft te doen, beweegt de raamdecoratie precies in de positie die u heeft ingesteld. U kunt namelijk ook een app downloaden, de PowerView™ App. Met deze app kunt u één of zelfs meerdere raamdecoraties via uw Smartphone of tablet bedienen.

Met een nieuw ontworpen afstandsbediening van Luxaflex heeft u precies de perfecte balans tussen design en functie, namelijk de Pebble™ Afstandsbediening. Deze afstandsbediening is gebruiksvriendelijk en hierbij kunt u kiezen uit zeven verschillende kleuren. Zo kiest u bijvoorbeeld een kleur die passend is bij uw raamdecoratie of juist bij een ander element uit uw interieur.

Naast de Pebble™ Afstandsbediening is het ook mogelijk om voor een Wandbediening te kiezen. Deze Wandbediening wordt bevestigd op een vaste plek in uw woning. Deze Wandbediening zorgt ervoor dat u de raamdecoratie eenvoudig vanaf één vaste plek kunt bediening met één druk op de knop. Deze Wandbediening kunt u bestellen in drie kleuren.

Zowel ’s ochtends als ’s avonds
De PowerView™ Motorisation berekent de tijdstippen van zonsopgang en zonsondergang, waardoor uw raamdecoratie automatisch in beweging zal komen. Daarmee kunt u ook precies de tijd bepalen wanneer de raamdecoratie zowel ’s ochtends als ’s avonds in beweging komt. Zo geniet u van een optimale nachtrust!

Veilige oplossing
Dankzij de RemoteConnect kunt u uw raamdecoratie ook eenvoudig bedienen op de momenten wanneer u niet thuis bent. Op deze manier creëert u een aanwezigheidssimulatie, waarmee u dankzij deze PowerView™ Motorisation een veiliger gevoel krijgt.

Kindvriendelijk
Net als veel andere Luxaflex bedieningssystemen is ook de PowerView™ Motorisation kindvriendelijk. Maak u niet druk dat uw kind of huisdier in de knoop raakt met een koord, dankzij het koordloze systeem van de PowerView™ Motorisation.

Batterij
De PowerView™ raamdecoraties zijn gemakkelijk te installeren, onderhouden en te bedienen, aangezien zij werken op batterijen. Deze batterijen zijn niet zichtbaar, aangezien deze verborgen zijn achter de bovenrail. Dit zorgt ervoor dat de raamdecoratie alsnog een prachtig en strak aanzicht heeft. Naast batterijen is het natuurlijk ook mogelijk om deze raamdecoratie aan te sluiten op netstroom.

U kunt de PowerView™ Motorisation bestellen bij de volgende Luxaflex producten: Silhouette® Shades, Duette® Shades, Plissé Shades en Rolgordijnen.


VORIGE

Korting op rolgordijnen van INHUIS! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Welke raamdecoratie is geschikt voor de badkamer?