Nieuwe Luxaflex® shop bij INHUIS Plaza

Onze showroom in Barendrecht heeft een update gehad met een nieuwe en complete Luxaflex® Inspiration Shop. In de Inspiration Shop speelt het brede aanbod van Luxaflex® producten de hoofdrol en creëren we voor jou een echte thuissituatie.

In de Luxaflex® Inspiration Shop vind je alle raamdecoratie van Luxaflex® waaronder Houten Jaloezieën, Aluminium Jaloezieën, Duettes® Shades, Horren en Rolgordijnen. Ook vind je diverse besturingssystemen van Luxaflex®, waaronder bijvoorbeeld het innovatieve systeem en de smart home oplossing PowerView® Motorisaton. 

Thuissituatie nabootsen

In de shop bootsen we situaties na met een speciaal frame waarin een lichtbron verwerkt zit. In dit frame plaatsen we jouw voorkeursproduct, zodat je ter plekke ziet wat het effect van de lichtinval van dit product en de stof is. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Benieuwd naar de Luxaflex® Inspiration Shop? Je bent van harte welkom!

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. 

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Inhuis Plaza jouw gegevens verwerkt

Ontvang GRATIS het inspiratieboek voor jouw raamdecoratie & zonwering!

 

Doe ideeën op met behulp van 63 pagina’s vol

inspiratie voor jouw droomhuis!

Door de aanvraag van het gratis inspiratieboek ga je ermee akkoord dat we één keer per maand een inspirerende mailing sturen. Hier kun je je natuurlijk elk moment weer voor afmelden.