Nieuwe Luxaflex® shop bij INHUIS Plaza

Onze showroom in Barendrecht heeft een update gehad met een nieuwe en complete Luxaflex® Inspiration Shop. In de Inspiration Shop speelt het brede aanbod van Luxaflex® producten de hoofdrol en creëren we voor jou een echte thuissituatie.

In de Luxaflex® Inspiration Shop vind je alle raamdecoratie van Luxaflex® waaronder Houten Jaloezieën, Aluminium Jaloezieën, Duettes® Shades, Horren en Rolgordijnen. Ook vind je diverse besturingssystemen van Luxaflex®, waaronder bijvoorbeeld het innovatieve systeem en de smart home oplossing PowerView® Motorisaton. 

Thuissituatie nabootsen

In de shop bootsen we situaties na met een speciaal frame waarin een lichtbron verwerkt zit. In dit frame plaatsen we jouw voorkeursproduct, zodat je ter plekke ziet wat het effect van de lichtinval van dit product en de stof is. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Benieuwd naar de Luxaflex® Inspiration Shop? Je bent van harte welkom!

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. 

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.