De gehele maand augustus zetten we bij INHUIS rolgordijnen in het zonnetje. Wij houden van deze raamdecoratie. Rolgordijnen zijn niet alleen onwijs functioneel, ze zorgen ook voor sfeer in uw huis. Niet voor niets zijn rolgordijnen van INHUIS één van de meest verkochte producten! Deze maand krijg je maar liefst 10% korting op alle rolgordijnen van ons eigen merk: INHUIS.

Wist je dat alle rolgordijnen perfect op maat voor u worden gemaakt? Alle producten die door INHUIS worden geproduceerd zijn maatwerk. Hierdoor garanderen wij een perfect eindresultaat en dat alles voor een leuk prijsje!

Perfect voor elke kamer
Rolgordijnen passen overal. In de woonkamer zijn de transparante rolgordijnen een perfect alternatief voor vitrages. Of kies voor verduisterende gordijnen in de slaapkamer, zo geniet je van een heerlijke nachtrust. Rolgordijnen zijn dus multi-inzetbaar, wat jouw budget ook is!

Creatief met kleur
Elke kamer heeft een andere sfeer, gelukkig hebben we bij INHUIS een uitgebreide kleurencollectie. Onze favorieten kleuren van de zomer hebben we speciaal voor je geselecteerd. Met onze gedachte nog bij zon en strand kwamen we op blauw, groen, wit en zandtinten. Welke kleur past het beste bij jou?

Korting
Alleen in de maand augustus ontvang je 10% korting op rolgordijnen van INHUIS Plaza. Stel nu snel jouw rolgordijnen samen via onze website en gebruik kortingscode ‘rolgordijn10’. We wensen je alvast veel plezier met je aankoop! :-)


VORIGE

Geniet van het buitenleven met Plisse hordeuren!

VOLGENDE

Shutters: tijdloos, exclusief én praktisch!