Kleurrijk wonen: inspiratie & raamdecoratie

Met op maat gemaakte raamdecoratie wordt kleurrijk wonen een stuk leuker en makkelijker. Raamdecoratie is in veel verschillende kleuren en types stoffen beschikbaar. Elke kleur heeft een ander effect op jouw interieur, maar toch geeft kleur een huis energie. Je kunt kiezen voor koude kleuren die zorgen voor een frisse uitstraling of juist warme kleuren, die zorgen voor een gezellige, warme uitstraling.

Rolgordijnen en duo rolgordijnen

Bij INHUIS bieden wij een groot aanbod aan kleuren voor rolgordijnen en duo rolgordijnen. Bij rolgordijnen is er keuze uit een standaard stof, verduisterende stof of transparante stof. Een standaard stof is eigenlijk in bijna alle kleuren beschikbaar. Rolgordijnen passen dus perfect in een kleurrijk interieur. Bij duo rolgordijnen kun je zelf de hoeveelheid lichtinval bepalen door middel van de banen. Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die je langs elkaar kunt bewegen. Doordat de duo rolgordijnen ook in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn, is dit een uitstekende raamdecoratie die prima past bij kleurrijk wonen.

Plissés

Als het gaat om kleurrijk wonen, is een plisségordijn een uitstekende keuze. Ook deze raamdecoratie is in veel verschillende kleuren beschikbaar. Daarnaast kun je kiezen uit een standaard bediening, een top-down uitvoering of een day & night uitvoering. Bij een day & night uitvoering is de raamdecoratie tweedelig en kan er worden gekozen voor een plissé die zowel lichtdoorlatend als verduisterend is.

Gordijnen

Ook bij de gordijnen is er een grote keuze uit verschillende kleuren. Er is hierdoor altijd wel een gordijn dat past bij kleurrijk wonen. Bij INHUIS bieden wij diverse gordijnen aan, namelijk vitrage en inbetween gordijnenovergordijnenverduisterende gordijnen en vouwgordijnen. Er kan worden gekozen voor een embrasse. Deze bevestig je met behulp van een haak aan jouw kozijn of wand. Als je dan het gordijn opent, wikkel je het gordijn eromheen, zodat het gordijn prachtig en nonchalant hangt.

Kleurrijk wonen geeft een huis energie en de bewoners een positief gevoel. Met op maat gemaakte raamdecoratie voeg je makkelijk kleur toe aan uw interieur. Doordat wij een grote keuze hebben uit veel verschillende (felle) kleuren, passen de raamdecoraties die wij van INHUIS bieden, erg goed bij kleurrijk wonen.

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.