Inspiration Tour adviesdag bij INHUIS Plaza | 14 december 2019

Staat er voor komend jaar een interieurverandering of verhuizing op de planning? Dan is er niets leuker dan inspiratie opdoen voor de aankleding of transformatie van jouw woning. Waarschijnlijk heb je al een aantal uur gespendeerd op Pinterest en heb je verschillende winkels bezocht. Zit jouw hoofd nu vol ideeën, maar kan je nog wel wat creatief advies van een professional gebruiken? Maak dan snel een gratis afspraak voor de Inspiration Tour adviesdag bij INHUIS Plaza op 14 december 2019!

Stijlguide

Één van de interieuradviseurs van de Inspiration Tour neemt plaats in onze showroom in Barendrecht en neemt jou helemaal mee in de wondere wereld van woonstijlen. Jouw wensen worden uitgebreid besproken en aangevuld met tips van de adviseur, waardoor er een stijlguide tot stand komt. Wat voor soort raamdecoratie past het best in jouw woning en met welke kleuren kun je het beste aan de slag gaan? Zij weten het!

Match gevonden?

Zijn de wensen besproken en heb je een fantastische stijlguide in handen? Waarschijnlijk ben je dan benieuwd naar de mogelijkheden die INHUIS Plaza voor raamdecoratie te bieden heeft. Onze verkoopmedewerkers staan voor je klaar om een passend advies te geven op basis van de stijlguide en jouw aanvullende wensen.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Meld je gratis aan om een plekje te bemachtigen voor één van de nog beschikbare tijdvakken.

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.