Sinds een aantal dagen hebben we een productfilmpje over onze houten jaloezieën op de website staan, om je makkelijk en snel te informeren met de mogelijkheden en opties. Onze collega Robbert-Jan legt in dit filmpje stap voor stap aan je uit wat de mogelijkheden en productspecificaties van de houten jaloezieën zijn. Bekijk hier het filmpje!

Houten jaloezieën: kies jij voor Basswood of Abachi hout?

Zo heb je bijvoorbeeld de keuze voor Basswood of Abachi hout. Het Basswood hout heeft een gladde houtstructuur, waardoor hij heel modern oogt. De kleuren die in Basswood verkrijgbaar zijn de volgende: wit, ivoor, crème, licht grijs, grijs, antraciet en zwart. Het Abachi hout daarentegen heeft een wat grovere en meer zichtbare houtstructuur, waardoor deze stoerder oogt. Het Abachi hout heeft een grote kleurencollectie met daarin meer traditionele kleuren, waaronder de kleuren donker eiken, jatoba, mahonie en wenge. 

Maximale afmeting houten jaloezieën

Robbert-Jan legt in het productfilmpje uit wat de maximale maten zijn. De maximale leverbare afmetingen zijn voor de breedte 270 cm voor Basswood en 290 cm voor Abachi. Voor de hoogte is dit voor beide houtsoorten 400 cm. Daarnaast legt Robbert-Jan uit hoe u de houten jaloezieën verder kunt samenstellen. Zo kun je de houten jaloezieën helemaal naar jouw wens personaliseren door een ladderband van 25 mm toe te voegen, of deze juist weg te laten. De ladderbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, die allemaal met elkaar te combineren zijn.

Personaliseer jouw houten jaloezie verder door zelf je voorkeur in koordgewichten te kiezen. Je hebt de keuze uit ovale, rechthoekige of RVS koordgewichten. Daarnaast kun je zelf ook nog eens bepalen aan welke kant je jouw houten jaloezie wilt bedienen. Kortom: enorm veel keuze en opties, waardoor jouw jaloezie altijd precies naar je wens en keuzes gemaakt kan worden!


VORIGE

Like, Share & Win € 500,- aan INHUIS shutters! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Oktober is Woonmaand bij INHUIS! | INHUIS Plaza