Na een heerlijke zomer met veel mooie en warme dagen is het dan alweer bijna voorbij; de herfst komt weer in zicht. De houten jaloezieën zijn voor het tegenhouden van de zon en de lichtinval opnieuw weer heel populair gebleken deze zomer. Maar niet alleen voor de zomer zijn de houten jaloezieën ideaal: ook voor aankomende winter zijn zij naast het stijlvolle uiterlijk, ook zeer functioneel. Voor de koude dagen die er weer aan komen, werken de houten jaloezieën van INHUIS namelijk isolerend, waardoor het op een koude winterdag aangenaam warm blijft in huis. Laat die winterdagen maar weer komen!

Sinds een aantal dagen hebben we een productfilmpje over onze houten jaloezieën op de website staan, om u makkelijk en snel te informeren met de mogelijkheden en opties in ons populairste product: houten jaloezieën, speciaal voor u op maat gemaakt. Onze collega Robbert-Jan legt in dit filmpje stap voor stap aan u uit wat de mogelijkheden en productspecificaties van de houten jaloezieën zijn. Bekijk hier het filmpje! 

Zo hebt u bijvoorbeeld de keuze voor Basswood of Abachi hout. Het Basswood hout heeft een gladde houtstructuur, waardoor hij heel modern oogt. De kleuren die in Basswood verkrijgbaar zijn de volgende: wit, ivoor, crème, licht grijs, grijs, antraciet en zwart. Het Abachi hout daarentegen heeft een wat grovere en meer zichtbare houtstructuur, waardoor deze stoerder oogt. Het Abachi hout heeft een grote kleurencollectie met daarin meer traditionele kleuren, waaronder de kleuren donker eiken, jatoba, mahonie en wenge. Voor alle overige kleuren verwijzen we u graag door naar de productpagina van onze houten jaloezieën Abachi.

Robbert-Jan legt in het productfilmpje uit wat de maximale maten zijn. De maximale leverbare afmetingen zijn voor de breedte 270 cm voor Basswood en 290 cm voor Abachi. Voor de hoogte is dit voor beide houtsoorten 400 cm. Daarnaast legt Robbert-Jan uit hoe u de houten jaloezieën verder kunt samenstellen. Zo kunt u de houten jaloezieën helemaal naar uw wens personaliseren door een ladderband van 25 mm toe te voegen, of deze juist weg te laten. De ladderbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, die allemaal met elkaar te combineren zijn.

Personaliseer uw houten jaloezie verder door zelf uw voorkeur in koordgewichten te kiezen. U hebt de keuze uit ovale, rechthoekige of RVS koordgewichten. Daarnaast kunt u zelf ook nog eens bepalen aan welke kant u uw houten jaloezie wilt bedienen. Kortom: enorm veel keuze en opties, waardoor uw jaloezie altijd precies naar uw wens en keuzes gemaakt kan worden!


VORIGE

Bezoek ons op de Woonbeurs in Amsterdam | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Oktober is Woonmaand bij INHUIS! | INHUIS Plaza