Als je voor houten jaloezieën kiest, kun je veel sfeer creëren in jouw huis. Met dit product kun je namelijk makkelijk met zonlicht en schaduw spelen. Verder zijn er verschillende opties zodat de houten jaloezieën volledig naar jouw smaak kunnen worden besteld. Doordat alles op maat voor je te maken is, passen houten jaloezieën in elk interieur. 

Houten jaloezieën in verschillende houtsoorten

De jaloezieën zijn online te bestellen in verschillende houtsoorten. Je kunt kiezen tussen Abachi, Basswood en Bamboe. Het verschil tussen deze houtsoorten zit hem vooral in de textuur en de sterkte. Zo kun je de houtsoort kiezen die het best bij je interieur past. Bij de houtsoort Abachi is de houtstructuur duidelijk te zien, waardoor deze perfect passen in een landelijk interieur. Bovendien zijn er verschillende kleuren die naar eigen smaak kunnen worden gekozen. De kleuren wit, antraciet en lichtgrijs zijn erg populair. Deze kleuren passen in bijna elk interieur en zijn tijdloos. Twijfel je over de kleur? Vraag dan een gratis kleurstaal aan.

Onze moderne 50mm houten jaloezie is erg populair bij onze klanten. Combineer deze mooie strakke horizontale lamellen met een stoere ladderband en creëer hiermee een leuk effect. Geef je liever een industriële look aan je interieur? Kies dan voor onze retro houten jaloezieen. De sierkoof wordt namelijk weg gelaten waardoor de aluminium scharnieren duidelijk zichtbaar zijn.

Lamelbreedte houten jaloezieën

Het kiezen van een juiste lamelbreedte is erg belangrijk. Het heeft veel effect op de sfeer in een ruimte. Een kleinere lamelbreedte is ideaal voor kleine ramen en deuren. Denk hier bijvoorbeeld aan houten jaloezieën van 25 mm breed. Houten jaloezieën zijn in elke ruimte mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een kinderkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. Ook in de badkamer zijn houten jaloezieën mogelijk want er wordt gebruik gemaakt van krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak. Uiteraard is een goede ventilatie wel belangrijk.

Houten jaloezieën op maat

Bovendien zijn alle producten geheel op maat samen te stellen. Het maakt dus niet uit als je raam afwijkt van de standaard maten. Via de website kun je stapsgewijs jouw product samenstellen en bestellen. Je ziet dan ook direct de scherpe prijs waarvoor de houten jaloezieën door INHUIS Plaza worden geleverd.


VOLGENDE

Geniet van schaduw met zonwering van INHUIS!