Met een warme zomer in aantocht wil iedereen graag binnen komen in een koel huis. Wilt u een product dat uw huis koel houdt in de zomer en dat ook nog eens voor sfeer zorgt? Kies dan voor houten jaloezieën. Dit product is namelijk zeer stijlvol en praktisch. Het werkt niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. Het heeft namelijk een isolerende functie en houdt de warmte dus goed binnen tijdens koude winterdagen. Houten jaloezieën zijn hierdoor energiebesparend en duurzaam. Bovendien bieden de jaloezieën bescherming en privacy.

Als u voor houten jaloezieën kiest, kunt u veel sfeer creëren in uw huis. Met dit product kunt u namelijk makkelijk met zonlicht en schaduw spelen. Verder zijn er verschillende opties zodat de houten jaloezieën volledig naar uw smaak kunnen worden besteld. Doordat alles op maat voor u te maken is passen houten jaloezieën in elk interieur. 

Verschillende houtsoorten
De jaloezieën zijn online te bestellen in verschillende houtsoorten. U kunt kiezen tussen Abachi, Basswood en Bamboe. Het verschil tussen deze houtsoorten zit hem vooral in de textuur en de sterkte. Zo kunt u de houtsoort kiezen die het best bij uw interieur past. Bij de houtsoort Abachi is de houtstructuur duidelijk te zien, waardoor deze perfect passen in een landelijk interieur. Bovendien zijn er verschillende kleuren die naar eigen smaak kunnen worden gekozen. De kleuren wit, antraciet en lichtgrijs zijn erg populair. Deze kleuren passen in bijna elk interieur en zijn tijdloos. Twijfelt u over de kleur? Vraag dan een gratis kleurstaal aan.

Onze moderne 50mm houten jaloezie is erg populair bij onze klanten. Combineer deze mooie strakke horizontale lamellen met een stoere ladderband en creëer hiermee een leuk effect. Geeft u liever een industriële look aan u interieur? Kies dan voor onze retro houten jaloezieen. De sierkoof wordt namelijk weg gelaten waardoor de aluminium scharnieren duidelijk zichtbaar zijn.

Lamelbreedte
Het kiezen van een juiste lamelbreedte is erg belangrijk. Het heeft veel effect op de sfeer in een ruimte. Een kleinere lamelbreedte is ideaal voor kleine ramen en deuren. Denk hier bijvoorbeeld aan houten jaloezieën van 25 mm breed.

Houten jaloezieën zijn in elke ruimte mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een kinderkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. Ook in de badkamer zijn houten jaloezieën mogelijk want er wordt gebruik gemaakt van krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak. Uiteraard is een goede ventilatie wel belangrijk. (foto)

Alles op maat gemaakt
Bovendien zijn alle producten geheel op maat samen te stellen. Het maakt dus niet uit als u raam afwijkt van de standaard maten. Via de website kunt u stapsgewijs uw product samenstellen en bestellen. U ziet dan ook direct de scherpe prijs. 


VOLGENDE

Geniet van schaduw met zonwering van INHUIS!