Inspiratie: Houten jaloezieën in een modern interieur

Bij de woonstijl modern denk je aan aan rechte lijnen, luxe materialen en open ruimtes die met elkaar in verbinding staan of een modern nieuwbouwhuis met een witte basis. Binnen een modern interieur zijn er altijd blikvangers aanwezig; een fel gekleurde poef, een mooie design lamp, een kleurrijk behang of opvallende raamdecoratie. Houten jaloezieën zijn de perfecte raamdecoratie voor een modern interieur. Ze passen binnen het kleurpatroon van zwart en wit, matchen met de rechte lijnen en zijn gemaakt van mooie houtsoorten.

Personaliseer je houten jaloezieën voor je moderne interieur

De houten jaloezieën van INHUIS zijn er in verschillende lamelbreedtes: 25mm, 50mm en 70mm. Heb je een breed raam? Dan is het mooi om te kiezen voor een bredere lamel. Hiermee creëer je meer lichtinval wanneer je de lamellen open kantelt. Voor een modern interieur is het aan te raden om te kiezen voor de houten jaloezieën in onze modern collectie. Deze lamellen zijn glad en benadrukken daarmee de strakke lijnen van de jaloezieën. Ook heb je de keuze uit verschillende koordgewichten. Bij een modern interieur kun je bijvoorbeeld voor strakke RVS koordgewichten kiezen in plaats van hout. Daarnaast kun je kiezen voor een ladderband of ladderkoord. Een ladderkoord zie je steeds vaker terugkomen in een modern interieur. Doordat de lamellen zo eenvoudig en rustig mogelijk zijn, oogt dit veel strakker en opener. 

Voorbeeld houten jaloezieën met ladderband
Voorbeeld houten jaloezieën met ladderkoord

Licht en ruimte

Kenmerkend voor een moderne inrichting is dat de leefruimte vaak een grote open ruimte is. De keuken en woonkamer zijn hier één. De open ruimtes zorgen ervoor dat er erg veel licht de ruimte binnenkomt. Lichtinval is mooi in een grote open ruimte, maar veel zon is niet altijd prettig. Voor de grote raampartijen zijn houten jaloezieën een mooie toevoeging. Je bepaalt zelf hoeveel licht er binnenkomt.

Stel houten jaloezieën samen voor jouw moderne interieur!

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1640 reviews