INHUIS bij onze klanten: Familie Verboven

Zwarte houten jaloezieën en shutters

Sinds twee jaar woont de familie Verboven in hun zelfgebouwde woning in het Brabantse Oisterwijk. Op de plek waar vroeger een school stond, staan nu 6 prachtige nieuwe woningen. De woning van de familie Verboven is helemaal zelf bedacht en ontworpen samen met een architect. 

Keuze raamdecoratie

Van stalen deuren tot raamdecoratie, alles is op maat gemaakt en past perfect bij de stijl van de woning. De zwarte shutters en houten jaloezieën verrijken de mooi ingerichte ruimtes. Joyce vertelt ‘Bij zwarte aluminium kozijnen horen mooie strakke shutters en jaloezieën. De raamdecoratie is goed donker, dicht en vooral verduisterend in de slaapkamers’.

‘Bij zwarte aluminium kozijnen horen mooie strakke shutters en jaloezieën. De raamdecoratie is goed donker, dicht en vooral verduisterend in de slaapkamers’

Inspiratie

De moderne en landelijke stijl komt overal in huis terug en maakt van de verschillende ruimtes en hoekjes een mooi geheel. Inspiratie haalt familie Verboven uit de interieurbladen en via Pinterest en Instagram. ‘Het mooiste plekje in huis vinden we de keuken en de groene “chill” room van de kids, zoals ze dit zelf noemen’. 

‘Het mooiste plekje in huis vinden we de keuken en de groene “chill” room van de kids, zoals ze dit zelf noemen’

Service INHUIS Plaza

‘INHUIS Plaza is voor ons een super leverancier en… wat een service! We hebben al heel veel mensen jullie richting ingestuurd die uiteindelijk net zo tevreden zijn als wij’.

Via, via is de familie Verboven bij INHUIS Plaza terecht gekomen waar ze voor bijna alle ruimtes shutters en jaloezieën besteld hebben. De monteurs monteerde alle raamdecoratie in een dag. ‘INHUIS Plaza is voor ons een super leverancier en… wat een service! We hebben al heel veel mensen jullie richting ingestuurd die uiteindelijk net zo tevreden zijn als wij’.

Shutters slaapkamer

Producten

Houten jaloezieën 70mm | INHUIS
Kleur: Zwart
Afwerking: ladderkoord

Shutters | Blend
Houtsoort: Basswood
Kleur: Black
Uitvoering: Modern

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1640 reviews