Een nieuw seizoen brengt nieuwe trends met zich mee. Dit seizoen zijn de houten jaloezieën met 70 mm lamellen een echte musthave! Deze jaloezieën zijn perfect voor grote raampartijen waar veel licht door naar binnen komt. Dankzij de brede lamellen hoeft u de jaloezie minder te kantelen om de lichtinval in uw kamer te regelen. U kunt de hoeveelheid licht dat binnen komt dan ook eenvoudig en zeer nauwkeurig bepalen. Daarnaast zorgen de brede lamellen ervoor dat uw privacy optimaal bewaard blijft. Door de lamellen in de gewenste hoek te stellen wordt het binnenkijken moeilijker, maar blijft het ruimtelijke zicht naar buiten toe behouden. In horizontale toestand is de ruimte tussen de lamellen groter dan bij houten jaloezieën met smallere lamellen. Ook dit zorgt voor een optimaal zicht naar buiten toe.
 

Houten jaloezieën met 70 mm lamellen geven uw kamer een robuuste en stoere uitstraling. De wat bredere lamellen geven uw jaloezie de sfeervolle shutterlook, gecombineerd met de voordelen van een houten jaloezie. Deze jaloezie is verkrijgbaar in 6 kleuren, met eveneens de keuze uit 6 kleuren ladderbanden. Hiermee kunt u eindeloos combineren om zo de gewenste sfeer in huis te halen.  De afwerking met een onderlat en mooie sierkoof maken uw jaloezie helemaal af!  

Praktische info:

  • Jaloezieën met 70 mm lamellen zijn gemakkelijker in het onderhoud. Dit komt door de breedte van de lamel en de hoeveelheid ruimte tussen de lamellen.
  • De pakkethoogte van een houten jaloezie met 70 mm lamellen is, wanneer deze volledig opgehaald is, kleiner. Dit komt doordat er, vanwege de breedte, minder lamellen nodig zijn.

Vindt u de 70 mm lamellen toch iets te breed, maar wilt u wel de strakke, stoere uitstraling behouden? Kies dan voor 50 mm houten jaloezieën. Ook dit product is ideaal voor het regelen van de lichtinval en het zicht in uw huis.


VORIGE

Korting op rolgordijnen van INHUIS! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Maak kennis met Luxaflex PowerView