Trends van het moment: Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn eigenlijk niet alleen een trend van dit moment, maar écht eigentijds. Niet voor niets is dit ons meest verkochte product!
De houten jaloezieën zijn volledig naar wens samen te stellen en dat maakt het ook zo leuk. Onze strakke houtsoort voor een modern interieur en de houtsoort met een houtnerf voor een wat stoerder en klassieker interieur, voor ieder wat wils!

Je kunt kiezen tussen Basswood, Abachi en Bamboe. Het verschil tussen deze houtsoorten zit hem vooral in de textuur en de sterkte. Zo kun je de houtsoort kiezen die het meest geschikt is voor jouw interieur. De Basswood jaloezie heeft een strakke lamel, de koof is hierbij ook strak afgewerkt waardoor deze jaloezie perfect geschikt is voor een modern en strak interieur. Bij de houtsoort Abachi is de houtstructuur duidelijk te zien, waardoor deze perfect past in een landelijk, klassiek en stoer interieur, de sierkoof heeft hierbij ook een randje wat de jaloezie een klassieke uitstraling geeft.
Bovendien zijn er verschillende kleuren die naar eigen smaak kunnen worden gekozen. De kleuren wit, antraciet en lichtgrijs zijn erg populair. Deze kleuren passen in bijna elk interieur en zijn tijdloos.

Je kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes. Onderstaand vind je de breedtes met daarbij de mogelijkheden qua houtsoort.

Lamelbreedtes
25mm → Bamboe, Basswood (modern) en Abachi (traditional)
50mm → Basswood (modern) en Abachi (traditional en exclusive)
70mm → Abachi (traditional)

In onze configuratoren kun je de keuze maken uit de verschillende houtsoorten in stap 2.

Naast de verschillende lamelbreedtes en houtsoort kun je nóg meer combineren met onze houten jaloezieën. Je kunt namelijk bij de 50mm en 70mm kiezen uit een ladderband of een ladderkoord. Je kunt hierbij ook kiezen voor een andere kleur ladderband wat een leuk en speels effect geeft!
Bij de 25mm is alleen een ladderkoord mogelijk.

Twijfel je over de kleur? Vraag dan een gratis kleurstaal aan van onze lamellen en ladderbanden!
Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze showrooms!

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Inhuis Plaza jouw gegevens verwerkt

Ontvang GRATIS het inspiratieboek voor jouw raamdecoratie & zonwering!

 

Doe ideeën op met behulp van 63 pagina’s vol

inspiratie voor jouw droomhuis!

Door de aanvraag van het gratis inspiratieboek ga je ermee akkoord dat we één keer per maand een inspirerende mailing sturen. Hier kun je je natuurlijk elk moment weer voor afmelden.