De herfst is begonnen! Bij INHUIS vinden we dit een mooi seizoen. De bladeren aan de bomen verkleuren, we verkassen ons van buiten naar binnen. Daarom vinden we de herfst altijd uitermate geschikt om het huis weer op te frissen. Breng warme kleuren naar binnen en houdt de ijzige kou buiten. Ons advies voor de mooiste en slimste producten luidt als volgt.

Vouwgordijnen van INSIDE

Mooi, sfeervol en warm, dat zijn de kenmerken van de vouwgordijnen van INSIDE. Deze vorm van raamdecoratie is verkrijgbaar tot maar liefst 10 meter breed en in 3 type stoffen: transparant, niet verduisterend en verduisterend. De baleinen worden toegepast zowel aan de voor- als de achterzijde. Onze keuze valt deze herfst op een lichte bruine stof van INSIDE. Deze zijn in verschillende bruintinten verkrijgbaar, zoals de 2800_84 en 2800_86. Welke vindt u het mooist?

Rolgordijnen van INHUIS

Met rolgordijnen maakt u een verstandige keuze. Ze zien er niet alleen mooi uit, de rolgordijnen zijn praktisch en eenvoudig in gebruik. Rolgordijnen zijn in vele herfstkleuren verkrijgbaar zoals rood, oranje en bruin. Deze warme kleuren bieden uw huis sfeer en gezelligheid.

Duettes van INHUIS

Een prachtig effect krijgt u met de duettes van INHUIS. Dit zijn trapeze stoffen die aan beide zijdes zitten (een plissé is enkel, een duette dubbel). De duettes zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Bekijk de duettes hier.

Voor een uitgebreid advies kunt terecht op onze website. Via onze chatfunctie kunt u ons vragen stellen. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen mag altijd en onze showroom in Barendrecht is 6 dagen per week geopend. Waar kunnen we u mee helpen?


VORIGE

Like, Share & Win € 500,- aan INHUIS shutters! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Kom ons bezoeken op Cocoon in Brussel! | INHUIS Plaza