Bron afbeelding: excellentbeurs.nl 

De aftrap van de Excellent beurs vond plaats vorige week vrijdagavond. Met als dresscode ‘Black Tie’ werd Ahoy voorzien van mannen in smoking en vrouwen in lange avondjurken of cocktailjurken. Met verschillende optredens en een modeshow, was dit een spectaculaire beurs.

Zaterdag 13 december was er vanaf 18.00 uur ladies night, de avond stond volledig in het teken van de dames, met leuke modeshows en workshops. Uitslapers konden zondagmiddag terecht op de Excellent beurs; lekker rondstruinen en alle mooie producten en stands bekijken.

De laatste dag, maandag 15 december, stond in het teken van ‘Excellent Business’. Alles stond in het teken van ondernemen, zoals zakelijke lezingen en interessante workshops. Zo kwam spreker Luc van Brussel een lezing geven over ‘alles kan beter’ 10 succesfactoren voor duurzame groei.

De Excellent Beurs was de laatste beurs van dit jaar voor INHUIS Plaza, volgend jaar zullen we weer op een aantal beurzen te vinden zijn met al onze producten om u te informeren en te inspireren!

Tot volgend jaar, we hopen u dan in onze stand op verschillende beurzen te mogen verwelkomen.

 Het team van INHUIS Plaza


VORIGE

Like, Share & Win € 500,- aan INHUIS shutters! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Feestelijke kortingen bij INHUIS!