Duurzame gordijnen

Bij INHUIS Plaza zijn wij steeds meer bezig met verantwoord ondernemen. En vooral ook milieu bewust produceren, met als doel het verminderen van afval. In onze collectie gordijnen hebben wij dan ook gerecyclede gordijnstoffen van A House of Happiness. Ben jij benieuwd hoe dit in z’n werk gaat?

Gordijnen gemaakt van T-shirts

Op verschillende manieren worden gordijnstoffen geproduceerd van bestaand afval. Van restmateriaal uit de T-shirtproductie worden de meest prachtige stoffen gemaakt. Hierdoor wordt er bewust om gegaan met ons afval en wordt het weer hergebruikt.

Gordijnen gemaakt van PET flessen

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat PET flessen gerecycled worden voor het maken van kleding en gordijnen. De flessen die jij inlevert bij de supermarkt worden gesorteerd, gemalen en gewassen. Als dat gebeurd is verwerkt een fiberproducent de grote balen met snippers en worden de gemalen flessen gesmolten en gesponnen tot een draad. Van deze draad worden uiteindelijk de prachtige gordijnen gemaakt die wij in onze showrooms hebben hangen.

Bekijk onze stijlvolle en duurzame gordijnen collectie nu in een van onze showrooms en krijg meer informatie over deze collectie!

Trend van het moment: Velourse gordijnen

Je wilt je huis rond deze tijd van het jaar altijd gezellig en warm aankleden. Hierbij zijn velourse gordijnen een echte must. Het is een warme en zachte stof die perfect past bij een warm interieur.

De Velourse gordijnen hebben wij in veel verschillende warme maar ook wat koelere tinten. Bekijk het gehele assortiment nu in onze showrooms!

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews