Gordijnen gemaakt van T-shirts

Op verschillende manieren worden gordijnstoffen geproduceerd van bestaand afval. Van restmateriaal uit de T-shirtproductie worden de meest prachtige stoffen gemaakt. Hierdoor wordt er bewust om gegaan met ons afval en wordt het weer hergebruikt.

Gordijnen gemaakt van PET flessen

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat PET flessen gerecycled worden voor het maken van kleding en gordijnen. De flessen die jij inlevert bij de supermarkt worden gesorteerd, gemalen en gewassen. Als dat gebeurd is verwerkt een fiberproducent de grote balen met snippers en worden de gemalen flessen gesmolten en gesponnen tot een draad. Van deze draad worden uiteindelijk de prachtige gordijnen gemaakt die wij in onze showrooms hebben hangen.

Bekijk onze stijlvolle en duurzame gordijnen collectie nu in een van onze showrooms en krijg meer informatie over deze collectie!

Trend van het moment: Velourse gordijnen

Je wilt je huis rond deze tijd van het jaar altijd gezellig en warm aankleden. Hierbij zijn velourse gordijnen een echte must. Het is een warme en zachte stof die perfect past bij een warm interieur.

De Velourse gordijnen hebben wij in veel verschillende warme maar ook wat koelere tinten. Bekijk het gehele assortiment nu in onze showrooms!


VORIGE

Tips van Fred, tip 4: Laat je adviseren door een specialist

VOLGENDE

Check: Wanneer is de beste tijd om rolluiken aan te schaffen?