Inspiratie: Duo rolgordijnen in de keuken

Duo rolgordijnen zijn mooi en vooral ook heel erg praktisch in iedere ruimte. Zo ook in de keuken. In de keuken is het prettig als er overdag veel licht binnenvalt en je er ‘s avonds voldoende privacy hebt. Dit gaat erg makkelijk met duo rolgordijnen in de keuken, omdat de stofbanen langs elkaar bewegen. Hierdoor je kun je de rolgordijnen naar een open of gesloten stand bewegen. Let wel goed op dat je niet te veel spettert op de duo rolgordijnen, ze zijn niet heel gemakkelijk schoon te maken. 

Lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen in de keuken

De duo rolgordijnen collectie van INHUIS bestaat uit vele kleuren en dessins. Bepaal zelf de kleur van de stof, hierdoor kun je jouw raamdecoratie mooi laten passen bij je keuken en de rest van het interieur. Daarnaast heb je de keuze uit de type stof van het rolgordijn. Zo zijn er verduisterende stoffen en er zijn ook lichtdoorlatende stoffen. Let er bij lichtdoorlatende stoffen wel op dat je hierdoor schimmen blijft zien. Of je nu een hele moderne keuken hebt of een landelijke keuken, door de ruime keuze aan duo rolgordijnen stel je ze helemaal naar jouw smaak samen.

Duo rolgordijnen voor een draaikiep keukenraam

Heb je een draaikiepraam in je keuken en wil je hier graag duo rolgordijnen voor? Dat is geen probleem. Kies voor de duo rolgordijnen met een mini cassette in de keuken. Het duo rolgordijn met mini cassette beweegt mee met het raam, doordat de cassette op het (kunststof) kozijn wordt geplakt. 

Stel jouw duo rolgordijnen voor in je keuken samen

Twijfel je nog wat voor type raamdecoratie je wilt in je keuken? Bekijk onze blog 4x Raamdecoratie in de keuken voor meer inspiratie en tips.

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews