Inspiratie: duo rolgordijnen in de badkamer

Het is misschien niet het eerste type raamdecoratie die bij je naar boven komt wanneer je raamdecoratie zoekt voor je badkamer, maar duo rolgordijnen zijn mogelijk in een badkamer. Het is wel belangrijk dat je badkamer voldoende doorgelucht kan worden. Heb je geen ramen die goed open kunnen in je badkamer? Dan is het verstandiger om voor een ander soort raamdecoratie te kiezen.

Duo rolgordijnen in een vochtige ruimte

Onze duo rolgordijnen kunnen in badkamers worden gebruikt. Het is hierbij wel van belang dat de badkamer goed geventileerd is. Omdat het vochtgehalte in badkamers erg kan verschillen, geldt er een beperkte garantie op het gebruik van duo rolgordijnen in vochtige ruimten.

Duo rolgordijnen & privacy in de badkamer

De hoeveelheid privacy is belangrijk in een badkamer. Je wilt graag ongestoord in deze ruimte kunnen vertoeven. Met duo rolgordijnen bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy. Zo kun je de duo rolgordijnen over elkaar schuiven, zodat je voldoende privacy hebt en er niemand naar binnen kan kijken. Doordat de stof niet volledig verduisterend is, hou je altijd een beetje lichtinval waardoor de badkamer licht blijft en jij heerlijk kan ontspannen in een warm bad.

Twijfel je nog over de raamdecoratie in jouw badkamer? Lees onze blog 3x raamdecoratie in de badkamer voor meer inspiratie of laat je adviseren door onze productspecialisten.  

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews