1. Zoek kleur in gezellige accessoires
Twijfel je over een nieuwe kleur op de muur of over nieuwe gordijnen? Je kunt beter niet te impulsief besluiten dat je blij wordt van geel, want in deze periode van het jaar kun je dat best nog eens overschatten. Voor je meteen met een verfkwast in de aanslag je muur onder handen neemt, kun je die nieuwe, frisse lentekleur eerst eens proberen in de kleine details. Koop bijvoorbeeld gezellige kussens in die kleur en vul dit aan met een paar mooie rustieke kaarsen in dezelfde kleur.
Bij de meeste winkels vind je allerlei accessoires in de nieuwste modekleuren. Behalve kussen en kaarsen zijn er vaak ook mooie fotolijstjes, vaasjes, plaids en nog veel meer.

2. Breng alvast de lente in huis met verse bloemen
Verse bloemen maken je direct vrolijk! Er zijn in deze periode volop tulpen te verkrijgen, in alle kleuren die je kunt bedenken. Een grote bos kleurrijke bloemen op de eetkamertafel geeft meteen een heerlijk lentegevoel. Bij INHUIS Plaza zijn we ook erg fan van kleine vaasjes die je overal in je woon- en eetkamer kunt neerzetten met één of twee kleine bloemetjes erin. Overal waar je kijkt zie je verse bloemen. Ook kun je natuurlijk een mooie grote plant aanschaffen in een grote pot. Deze eyecatcher geeft je woonkamer ook meteen een upgrade, nog voor je nieuwe meubels hebt gekocht.

3. Verander je indeling van je kamer  
Zo’n druilerige, waterkoude dag is hét moment om te gaan schuiven met kastjes en stoelen. Je woonkamer kan er ineens heel anders uitzien als je besluit de bank op een andere plaats te zetten of de eetkamertafel een kwartslag te draaien. (Dit laatste werkt natuurlijk niet met een ronde tafel..). Soms is het wisselen van een kastje een schot in de roos. Schuif wat met de potten en planten, of wissel eens wat accessoires uit de ene kamer met de andere kamer.

Wanneer je voor je vloer, raamdecoratie en de grotere meubelstukken kiest voor een basiskleur, zoals wit of lichtgrijs, kun je heel eenvoudig met enkele details de look & feel van je inrichting veranderen. Voor de impulsieve woongekken onder ons is dat echt het ultieme!
Witte houten jaloezieën zijn op dit moment ontzettend populair, maar ook de houttinten doen het goed als basis voor elk interieur. Ook de gordijnen van INHUIS Plaza zijn naast de trendy kleuren van elk seizoen ook altijd verkrijgbaar in diverse prachtige basiskleuren. Hoe impulsief je ook bent, daar raak je nooit op uitgekeken!

Bekijk onze complete collectie raamdecoratie op maat hier.


VORIGE

Woontips van INHUIS Plaza - Shutters | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Bezoek aan A House of Happiness